Marianne


281014

2014/10/28

Joko olette saaneet päänne pyörälle Indiedaysin Blog Awardsin asuista ja tuhansista kuvista?

Lisätään nyt kuitenkin hieman vielä vettä myllyyn, jotta saadaan ähky näistä kuvista. Asunhan esittelin jo muutama postaus sitten hieman tarkemmin, joten mikäli se kiinnostaa enemmän, selaa hieman alaspäin. Tämän postauksen ideana onkin hieman näyttää teille, mitä miun kameraani tallentui illan aikana.

Jätin Blog Awardsit väliin viime vuonna pääsykokeiden ja stressin takia, joten tämä oli ensimmäinen kertani kyseisissä pippaloissa. Päivätapahtuma jäi valitettavasti väliin aikatauluongelmien takia. Ilta oli hyvin vapaamuotoinen, eikä ohjelmaa ollut kovin paljoa. Pääsin juttelemaan monille monille tutuille blogikasvoille. Oli aivan mahtavaa tutustua ihmisiin, joita oli vain nähnyt blogien kautta. Myös tuttujen kanssa tuli vaihdettua kuulumiset ja ilta menikin yllättävän nopeasti. Parasta oli kuitenkin vaihtaa muutama sana Sandra Hagelstamin kanssa. Olen seurannut Sandraa aivan alusta saakka ja fanitan tuota upeaa naista uskomattoman paljon. Mikä ihaninta Sandra kehui asuani! Hihii, meiltähän löytyikin samantyyliset yläosat!

Laitetaan loppuun vielä varoituksen sana. Yksi pienen pieni kuvapostaus kyseisestä illasta on vielä tulossa.

-Marianne

2 kommenttia:

 1. Toivoisin, että kertoisit mikä on tämä Indiedays Blog Awards? En ollut kuullutkaan. Kuka järjesti, missä, kenelle? Mitä ohjelmaa ja niin edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen tapahtuma oli Indiedaysin järjestämä blogigaala, jossa palkittiin muutamia blogeja. Ohjelmana nuo palkitsemiset, pientä ruokaa ja vapaata seurustelua. Kaikista kattavimman paketin tapahtumasta löydät Indiedaysin toimituksen blogista. Mikäli kiinnostaa tässä linkki :D
   http://www.indiedays.com/blog/toimitus

   Poista