Marianne


311014

2014/10/31

Innostuneena korvakorujen käyttäjänä vastaani on tullut pienoinen ongelma. Kuiva, herkkä ja atooppinen ihoni ei ole innostunut vaatekaupoista saatavista rihkamakoruista. Jonkinlaista allergiaa tai sitten vain yliherkkyyttä. Pieni korvakorujen käyttötaukokin saattaa olla syynä, mutta korvareiät ovat ärtyneet pahemman kerran. Viimeinen pisara on pienoinen verenvuoto, joita rihkamakorut aiheuttavat.

Poikaystäväni kyllästyi täysin katsomaan verisiä korviani, kielsi rihkamakorujen käytön ja osti minulle lahjaksi hopeiset korvakorut. Ihanaa! Olen lupautunut käyttämään näitä niin pitkään, että korvani paranevat ja raaskin taas kokeilla muita korviksiani. Tai sitten en, onhan nämä niin kivat! 

Kuvissa lisänä myös muutamia lempparisormuksia, joita olen käyttänyt lähes päivittäin tällä viikolla. Ja nämä sormuksethan sopii kivasti korvakorujen kanssa!

-Marianne

4 kommenttia:

  1. Mulla on sama ongelma ollu korvakorujen kanssa. Nykyään käytän lähes aina vain kultaisia koruja ja päivän ajaksi voi vaihtaa jotkut rihkamat joskus jos haluaa, siitä ne ei ärsyynny yhtään jos pääosin käyttää kunnollisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi harmillinen ongelma :( siksi kannattaakin omistaa yksi hyvä luottopari, joka sopii monien muiden asusteiden kanssa

      Poista