Marianne


011114

2014/11/01

Pooloneule - Kirppis
Housut - H&M
Kengät - Seppälä
Clutch - Lindex
Sormukset - H&M
Välillä on päiviä, kun asukuvista ei tule aivan sitä mitä on haettu. Tämän huomaa etenkin yksin kuvatessa. Jalustan, kameran ja itselaukaisime kanssa kikkaillu ei ole ole kylmällä säällä sitä mukavinta hommaa. Vielä kun asiaan lisätään kylmä Siperista puhaltava tuuli.

Satuin syyslomailemassa olessani tonkimaan vanhoja kirpparilla myymättä jääneitä tavaroita. Löysin tämän vanhan neuleen sieltä. Alunperin poolo on ostettu kirpparilta lukioaikoina. Poolovillityksen ollessa valloillaan, annoin tälle vanhalle ystävälle vielä mahdollisuuden ja toin sen käytettäväksi Kouvolaan. Neule on ihanan värinen, mutta parasta siinä on helmassa oleva halkio. Kaksi trendiä yhdellä iskulla.

-Marianne

4 kommenttia:

 1. vau tuo pooloneule on aivan täydellinen!! sie teet aina niin upeita löydöksiä kirppareilta :)

  VastaaPoista
 2. oispa mullakin pokkaa mennä vaan jalustan kanssa kuvailemaan ihmisten ilmoille, sais ikuistettua niin monta asua kun kuvaajat on vähissä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä välillä saa niin huvittuneita katseita, mutta keskustassa asuvalla on vaihtoehdot aika vähissä. Pikkuhiljaa siihen alkaa myös itse tottumaan, eikä kiinnitä enää huomiota muihin lähellä pyöriviin henkilöihin :)

   Poista