Marianne


031114

2014/11/03

Viimeakaisia asuja on kyllä päässyt kertymään. Ja paljon! Löytyykö teiltä jotain lemppareita?

Blogin muuttuessa muotipainotteisemmaksi olen jäänyt pohtimaan paljon tekstiosuuksien sisältöä. Millainen tekstiosuus on mukavin asukuvissa? Pelkät kuvat yksistään ovat todella tylsä vaihtoehto, mutta tekstin kirjoittaminen on välillä todella vaikeaa. Asun analysoiminen tuntuu välillä turhalta, sillä kaikista asuista ei ole sanottavaa. Mitä silloin pitäisi kirjoitella? Kiinnostaako teitä ylipäätään tietää miten asu on syntynyt tai miksi sen olen tänään päälleni valinnut?

Olen koittanut lueskella blogeja mahdollisimman monipuolisesti ja etsiä tätä kautta ongelmaan hieman ratkaisua. Melko monissa (muoti) blogeissa teksin osuus on todella pieni. En kuitenkaan haluaisi, että kaikki kerrottava olisi kahdessa rivissä tai kolmessa lauseessa.

Sitten on vaihtoehto, jossa asukuvien yhteydessä kerrotaan kaikki mahdolliset kuulumiset aamuheräämisestä nukkumaan menooon. Ei, ei vaan ole minua. Kyseisiä postauksia on satunnaisesti kiva lukea, mutta en vain innostu selaisten kirjoittamisesta. Toki jokunen kappale postauksessa voi olla, jossa perehdytään muhin asiaoihin, liika olisi kuitenkin liikaa.

Nyt turvaudun taas teihin. Millainen teksiosuus on mukavinta ja miellyttävintä luettavaa asukuvien yhteydessä? Kaipaatteko vaihtelua vai tarinoita asujen takaa? Mikäli luette jotain oikein kivaa blogia, jossa on mahtavasti kirjoitettuja juttuja, niin saa myös linkkailla!

-Marianne

12 kommenttia:

 1. Mielestäni asukuvien kanssa riittää vaan pieni teksti, mihin tarkoitukseen asun olet pukenut ja kenties mistä vaatteet hankkinut. Ja jos on jotain muuta sanottavaa niin niistä voi sitten kirjoittaa eri postauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tätä olen pohtinut :) onko siinä kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoa? :)

   Poista
  2. Postauksen bloggerissa näkyvästä esittelykuvasta näkyy että onko kyseessä asupostaus, yleensä tämmöiselle itse eksyn, jolloin en välttämättä edes lue tekstejä niin tarkkaan.. Eli välttämättä ei tarvitse muuta tekstiä jos asu on postauksen pääasia.

   Poista
  3. Kiitti kommentista :) miekin oon vähän samanlainen lukija, mutta satunnaiseti on kiva lueskella jotain pienimuotoista :)

   Poista
 2. mä tykkäisin hirveesti lukea just kuinka oot keksiny pistää päälle sellasen asun, saitko mistä siihen sitä inspistä yms :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Juurikin jotain vastaavaa. Toivottavasti aina riittää vaan tarpeeks kerrottavaa :)

   Poista
 3. heippa Marianne - olen seurannut raikasta blogiasi vähän aikaa ja tykkään juuri kuvistasi.
  Minusta usein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja sinulla on taito vangita hetkiä kuviisi!
  Mutta pieni teksti antaa aina lisää särmää - pikkasen taustoja, ei sitä paljoa tarvitse olla!
  Seuraan mielenkiinnolla mihin suuntaan lähdet :)

  Kivaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 4. asun taustaa ja ehkä jokin pieni kuuluminen päivästä tai viikosta tms. olisi aina kiva lukea :) ja pidempiäkin kuulumispostauksia on aina kiva lukea, mutta jos ne ei ole sinun juttu niin ei voi mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitempiä kuulumispostauksiakin saatan satungaisesti kirjotella, mutta en varmaan kirjoittele asukuvien yhteydessä. Kiitos ihanasta kommentista :)

   Poista
 5. Tykkään lukea blogiasi tietenkin asujen takia, mutta myös sen takia, että asukuvien rinnalla on sopivasti tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivassa määrin pyritään tekstiä laittamaan kuvien rinnalle :) kiitos kommentista!

   Poista