Marianne


071114

2014/11/07

Voi apua! Eilen se sitten tuli myyntiin. Jos joku ei tiedä mistä nyt puhutaan niin toistettakoon vielä. Alexander Wangin mallisto H&Mlle. Kun selailin ensimmäisiä kertoja mallistoon lookbook kuvia, ajattelin, etten taida ostaa mitää. Ei vain ole minun kaltainen mallisto, vaikka urheilu onkin lähellä sydäntä. Aloin kuitenkin pikkuhiljaa lämmetä mallistossa oleville urkkatopeille, sitten housuille ja lopulta oikeastaan koko mallistolle. Vaatteiden hahmottaminen yksittäisinä kappaleina onnistu miulla jotenkin toooodella hitaasti.

Koulussa ollessani kuitenkin klikkailin itseni H&Mn nettisivuille ja pääsin kuin pääsinkin läpi tuhansien päivittelyjen jälkeen. Harkitsin pitkään sporttiliivien ja näiden heijastavien legginsien väliltä. Kaapissa oli kuitenkin kapeiden housujen mentävä aukko, sillä ainoat tiukat housuni ovat mustat dr.Denimit. Ja tässä sitä nyt ollaan. Odottamassa kotona kärsimättömänä, milloin se paketti sitten saapuu! Odotellessa ajattelin kuitenkin miettiä, mitä tulen heijastinhousujeni kanssa yhdistämään.

Kun aikoinaan kyselin postaustoiveita, toivottiin postausta, jossa yhdistelisin yhden vaatteen ympärille useamman asun. Kiinnostaisiko teitä nähdä vastaava postaus näiden housujen ympärille tehdyistä asuista?

Ja hei! Päätyikös kukaan teistä ostamaan jotain kyseisestä mallistosta?

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Mietin aina tällaisissa mallistoissa, että ostaisinko tuotteita ilman merkkiä ja totesin, että moni noista vaatteista olisi päätynyt vaatekaappiin vain malliston hehkutuksen ja mainostuksen takia. Mä en syttynyt mallistolle tuon takia, mutta tulihan sieltä tilattua urheilurintsikat :-----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin vähän samaa aluksi, mutta lopulta havahduin tietokoneenäärestä näitä tilatessa :)

   Poista
 2. Tää oli pitkästä aikaa sellainen yhteistyömallisto Hemarilla, jossa yksikään vaate ei kiinnostanut. :( Toisaalta varmaan ihan hyvä, niin säästyy vähätkin pennoset hehs.

  Mua ainakin kiinnostais nähä miten yhistelet noita legginsejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin aattelin aluks noin, mutta sitten näin vaatteita yksittäisinä kappaleina ja muiden stailaamana. Se avas jotenki miun silmät :)

   Poista