Marianne


091114

2014/11/09

Pimeiden iltojen innoittamana ostin vähän aikaa sitten kotiini jouluvalot. Olen syksyllä hyvin toimeeton ihminen. En jaksa siivota, tiskata tai muutenkaan elää niin järjestelmällisesti kuin keväällä, jolloin kaiken on oltava tip top. Koulusta kotiin tullessa ulkona on jo pimeää, joten paras ratkaisu kotiin tultua on heittää jouluvalot päälle ja sytyttää kynttilät. Näin unohtuu pimeisiin nurkkiin kerääntyneet pölyt ja muut tavarat, jotka ovat omalta paikaltaan eksyneet.

Onneksi torstaina satoi hieman lunta, joka piristi kummasti. Ulkona on heti paljon valosampaa. toivoisin siis, että pysyvä lumi tulisikin mahdollisimman pian. Paljon sitä ei tarvitse olla, kunhan saisi harmaan Kouvolan edes hieman valkoisemmaksi.

Löytyykö joltain muulta jo jouluvalot? Ja niin, kiinnostaako pienet satunnaiset sisustusjutut silloin tällöin? Niitä on todella rentouttava kirjoitella sunnuntai iltaisin.

-Marianne

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollu jouluvalot jo syyskuusta asti viritettynä kämppääni :-----D Toisaalta ne on neutraali valkoinen valosarja, niin ei se ihan oo leimaantunut jouluvaloiksi, vaan vain valoksi! Mulla muuten kun on vain vähän lamppuja :--p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miullakin on tosi vähän lamppuja, joten nää on kyllä toiminu tosikivasti syysvaloina :D Saatan pitää näitä siis helmikuuhun asti ;)

   Poista
 2. Mä tykkään laittaa talvella jouluvalot meidän verhotangon päälle tai lasipurkkiin :------) Tulee niin ihana fiilis juoda kahvin ja katsoa telkkaria muuten pimeässä huoneessa, paitsi jouluvalot päällä ja kirkasvalolamppu minimillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. verhotangon päälle kuullostaa huipulta, pitänee siis kokeilla :D JOO! Samoin täällä :D

   Poista
 3. Mistä nuo tikkaat on? :)

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihanat valot :) mistä löysit? Itseltänikin löytyy jo valosarja, tuo ihanasti piristystä. Pienet sisustuspostaukset olis just kivoja, joten mua ei ainakaan haittaa jos sellaisia teet. Ne ovat tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, mutta nää löyty Hongkongilta! Pitääpä laittaa korvan taakse ja koittaa muistaa satunnaisesti jotain pienempää kirjoitella

   Poista