Marianne


191114

2014/11/19

Pusero - H&M
Housut - H&M
Kengät - Seppälä
Laukku - BikBok
Korvakorut - Glitter
Sormus - Glitter
Eilen miulla oli täysin uutta seuraa ottamassa asukuvia. Nimittäin ihana Henna, jonka blogia olenkin jo monta vuotta lukenut! Saatiin vihdoin ja viimein pienenlaiset treffit aikaan. Käytiin napsimassa asukuvia, jonka jälkeen kahville mukaan seuraamme liittyi Ira. Samaisella porukalla olisi tarkoitus koittaa jatkossakin nähdä ja käydä kuvailemassa.

Päälle valikoitui löysät housut löysän villakoirapaidan kaveriksi. Asusteissa yksinkertaista mustaa ja hieman helmiä. Tämä paita on ollut yksittäisiä lemppareitani jo pienen hetken. Lyhyen mallin vuoksi sitä on kuitenkin melko vaikea yhdistää. Muutama uusi yhdistelmä onkin onneksi jo mielessä, mutta vaikeinta tämä ihanuus on sovittaa omaan yksinkertaiseen tyyliin. Fakta on kuitenkin seuraava: Paita on ihana. Olettekos samaa mieltä?

Marianne

6 kommenttia:

 1. Tutulta näyttää taas ympäristö, eikös tuo oo kaupungintalo? Ja paita on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep :D Kaupungintalosta tullut vakkaripaikka : D Kiitos

   Poista
 2. Hehee taitava kuvaaja ollut ;D No ei mutta joku päivä vois mennä ihan kunnollakunnolla kuvailemaan, ottaa auton alle ja etsiä joku ihan uusi paikka! Alkaa kaupungintalo tulla meikäläisellä ainakin jo korvista ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai mulla oli ;) Kannatan! Nyt kun saan vielä paikallisen oppaan mukaan ;)

   Poista
 3. Onpa kaunis paita, hyvältä näyttää ja sopii nuiden housujen kanssa mainiosti! :)

  VastaaPoista