Marianne


221114

2014/11/22

Tässä vaiheesssa vuotta se yleensä iskee. Hiuskriisi! Olen huomannut olevani hieman erilainen yksilö hiusten suhteen. Kaikki ovat kesällä innoissaan hiusten vaalenemisesta, kun minä taas haluan rusketuksen kaveriksi tummaa. Kun vuoden pimein aika on taas läsnä, niin alan hinkua vaaleiden hiusteni perään. Näinhän kävi myös viime vuonna. Miun hiusten vuosi on siis hieman päälaellaan. Kesällä tummaa ja talvella vaaleaa, yleensä syksyllä leikataan ja keväällä kasvatetaan ja annetaan värin olla. 

Päädyn aina selailemaan omia arkistojani hiuskuvien suhteen. Nämä kesän 2013 hiukset veivät sydämeni. Viime vuoden tapaan takaraivossa pyörii myös pienoinen ajatus oman värin kasvattamisesta. Tai edes hieman lähemmäksi sitä pääsemisestä, jotta värjäyskierrettä voisi hidastaa.


Toinen melko hyvä huomio hiuskriisissä on pinterestin täyttyminen hiuskuvilla. Nykyisin sieltä löytyy kivasti näitä vaaleita haaveita, kun syksyllä hiuskuvat oli pääpiirteittäin erilaisia polkkamalleja. Alan pikkuhiljaa myös kyllästyä tähän lyhyeen, joten kasvatus on kovaa vauhtia käynnissä. 

Punasia hiuksia harmaiden sijasta miulle aiheutta punapigmentti, jota on vaikka muille jakaa. Vaalentaminen on siis hoidettava huolella, ettei mene porkkanaksi. Tällä hetkellä kylppäriin onkin hamstrattu melkoinen pino purnukoita vaalennusprosessia varten. Jos löytyy hyviä vinkkejä "kuinka saada kylmän ruskeat hiukset" niin otan enemmän kuin mielelläni vastaan.

Marianne

2 kommenttia: