Marianne


271114

2014/11/27

Vihdoin ja viimein. Tässä nämä nyt olisi. Miun on pakko sanoo, että aika paljon jänskätti tehä kyseiset videot. Kiitos kaikille kysyneille. Laittakaahan myös hieman palautetta kehiin.

Marianne

10 kommenttia:

 1. Ihan huippukiva postaus :) sai hymyn huulille. Sun murre on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana video! <3 Pystyt olla tosi luonnollisesti... ehkä mäkin joskus kuvaan taas videon jos uskaltaudun :D Ja oi sun hiuksetkii on ihanan tuuheat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :D Minnuu just mietitytti et osaanko olla oma itseni...
   Ja hiuksista.... Ne on vaan niin kuivat ja huonokuntoiset että siks näyttää tuuheilta ;)

   Poista
 3. Oli hyvät videot! Oot tosi luonnollinen ainakin näissä kameran edessä

  VastaaPoista
 4. Yhdyn ylempänä olevaan kommenttii, osaat olla tosi luontevasti kameran edessä!:-) Lisää vaan videoita kehiin, jos keksit ideoita mistä tehä!! ja ai että miten kiva kuulla että puhut p-karjalan murretta vaikka oot asunu kohta vuoden Kouvolassa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D toivotaan että murre on ja pysyy! Ainakin mahdollisimman pitkään!

   Poista
 5. Mahtava video Marianne, mukava kuulla susta näinkin! :) Mä tein kans vähän aikaa sit videopostauksen ja jännitin ihan sikana, pitää ens kerralla panostaa enemmän myös tohon videon kokonaislookkiin.. Mä oon vaan hävittäny jonnekin sen osan jalustasta jolla kameran saa siihen kiinni :/ Saakohan semmosia ostettua ihan erikseenkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kyllähän se aina jänskättää tehdä jotain ekaa kertaa blogiin :) kyllä miun mielestä niitä saa ostettua jostain, varmaaan ainakin valokuvausliikkeistä jos ei löydy mistään muualta :)

   Poista