Marianne


301114

2014/11/30

Neule - BikBok
Housut - H&M
Kengät - Seppälä
Korvakorut - saatu lahjaksi
Asukuvien kuvailu on viimeisen viikon aikana ollut kiven takana. On ollut pimeää, uskomattoman sumuisaa ja harmaata. Päätin kuitenkin saada harmaasta jotenkin uutta ja kivaa. Tässä tulos asun muodossa. Paljettihousut harmaan neuleen kanssa, tykkään. Vaikka asu saikin kivan inspiraation säästä niin päädyttiin kuitenkin kuvaamaan sisällä. Miulla olisi haaveena uusi salama kameraan, jotta pääsisi kuvailemaa myös hämärässä.

Paljettihousut ovat muuten jakaneet mielipiteitä uskomattoman paljon. Mitä te olette mieltä? Itse mietin alkuun housujen käytännöllisyyttä, mutta kyllä suuren suuri ihastuminen vei voiton. Ja toisaalta, nämähän voi ajatella vain harmaina housuina!

Marianne

20 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi on hienot ja oot hyvin saanut yhdistettyä ne myös arkisemmaksi asuksi!

  VastaaPoista
 2. Kauniit paljettihousut<3 Kaikki kiiltävä ison neuleen kanssa näyttää kivalta. Eilen juuri keskusteltiin paljettihousista ystävän kanssa, mutta jäätiin pohtimaan että raapivatko neuleet pilalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää! Ekojen käyttökertojen jälkeen sanosin ettei raavi. Jatkuva käyttö saman neuleen kanssa saattaa kyllä aiheuttaa jotain pieniä nyppyjä, mutta en kyllä ite oo vielä huomannu mitään :D

   Poista
 3. On kyllä ihanat ! Ja asu on kyllä just eikä melkein :)
  Itekin oon harkinnu just noita paljettihousuja, mutta mietityttää just että tulisko niitä kuitenkaan käytettyä.. saa nähdä päätyykö ne mun vaatekaappiin myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pääton että tulen käyttämään niitä, toivottavasti paljon! :)

   Poista
 4. Onko sun hiukset luonnostaan suorat vai onko niissä kiharaa?:) Niin ihanat hiukset sulla!! Ja tosi upee toi sun omanlainen tyyli! vaikka pukeudutkin sillai hieman erikoisemmin mut se on vaan ihailtavaa=)
  -uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla suoraksi menisin sanomaan. Sen verran kuitenkin karhea, että latvat näyttää vähän tuuheammilta :D Kiitos! Ja tervetuloa lukemaan ;)

   Poista
 5. Minkä ikäinen muuten olet?=)

  VastaaPoista
 6. Paljettihousujen ja harmaan neuleen välinen kontrasti uppoaa ainakin minuun!

  VastaaPoista
 7. Hei ihan pakko kysyy (ja siis saahan kysyä?;D) että missä tapasitte ensimmäistä kertaa poikaystäväsi kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa saa :D Ollaan tunnettu jo melko nuorista asti kun yleisurheilijoita ollaan.

   Poista
 8. Nuohan on huippuihanat pökät!

  VastaaPoista