Marianne


171114

2014/11/17

Ihanaakin ihanampi paketti saapui viime viikolla postissa. Paketti tulikin parempaan kuin hyvään aikaan, sillä hiukseni ovat olleet todella kuivat ja katkeilevat viime kuukausien ajan. Mitä paketista sitten löytyikään?

Ylemässä kuvassa olevat putelit ovat tehohoitoaineita, joita hiukseni kaipaavat paljon. Kolmen minuutin ajan vaikuttava uudelleenkorjaava vahingoittuneille hiuksille oleva tehopakkaus pääsikin testiin heti viime viikolla. Ja voin sanoa. Toimii hyvin. Toisessa kuvassa juurikin sopivan kokoiset matkapurnukat pääsivät viikonlopuksi mukaan Joensuuhun. Kuiville ja vahingoittuneille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitoaine kosteuttavatkin mukavasti. Omaksi yllätykseksti tasoittivat myös hiukan kirjavaa hiusväriäni. Kaikissa tuotteissa on ihana Aussiemainen tuoksu, josta itse pidän. 

Sitten myös jotain teille lukijoille! Aussie etsii tällä hetkellä Instagram manageria Austraalian lämpöön kuvaamaan aurinkorantoja ja ihania paikkoja. Voittajalle maksetaan lentolippu ja kuukausipalkka. Paikkaa voi hakea lataamalla Instagramiin kuvan tageilla #aussomejob ja @aussiehairofficial. Eikun osallistumaan.

***

Marianne

6 kommenttia:

 1. Missä välissä sun ulkoasu on muuttunut tällaseksi? Näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä parhaillaan sitä muokkailen :D

   Poista
 2. Voih, mulle tuli tää sama paku ja tuntuu kyllä valloittavilta tuotteilta! Ja aah se tuoksu! :P <3 Pitää vielä testailla, ennenku blogiin kirjoittelen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä paketti onkin :D ja tuoksu, parasta!

   Poista
 3. Mulla on ollut pitkään käytössä toi 3 minuutin tehohoito -tuote, se on ihan mun lemppari! Toimii älyttömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaikutti kyllä ekojen kertojen jälkeen tosi hyvältä. Ehdottomasti omia uusia lemppareita :D

   Poista