Marianne


021214

2014/12/02

Takki - Sheinside
Nahkahousut - Vero Moda
Kengät  - Seppälä
Hattu - Seppälä
Vyö - Kirppis
Miun on kerrottava teille yks fakta. Puhun blogissani ihan liikaa säästä. Kuinka se on tänään harmaa ja eilen musta. Myös pimeä tulee aikaisin. Siksi asuni... blaa blaa. Onkin naurettavaa huomata kirjoittelevansa enemmän sääblogia kuin muotijuttuja.

Siirrytään kuitenkin säästä jälleen asuun. Olen huomannut yhden pienen kivan jutun, jonka tiedostaminen on avannut hieman silmiäni. Vaikka tyylini on melko simppeli ja kaipaan yksinkertaisuutta ja kerroksia, kaipaan myös jonkin jujun. Tänä syksynä jujut ovat olleet hieman normaalia räikeämpiä. Esimerkiksi tämä päähine ja paljettihousut.

Päähineen tarina menee kauas loppukesään. Kaipasin jotain huopahattua tai -päähinettä, mutta mistään ei löytynyt sopivaa. Ei mistään. Suurin vaatimus oli ehdottomasti kissan korvat. Kolusin jopa joka ikisen lasten osaston, mutta ei. Kun etsimisen lopettaa jutut saattavat kuitenkin kävellä vastaan. Niin kävi viime viikonloppuna. Piristävää!

Marianne

2 kommenttia:

  1. oiii että mikä ihana hattu!!<3 kivaa leikittelyä, kyllä asuissakin saa olla jotain hauskaa ja mellevää, vaikka onkin loppupeleissä tyylikästä :) itsekkin tuossa tempasin ja ostin itelle jouluks porolegginsit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa olla, oikeastaan pitääkin, eikös ;)

      Poista