Marianne


141214

2014/12/14


Kuten jo hieman menin lupailemaan, kouluhommia tiedossa! Esittelen teille nyt pienen osan kahden kurssin yhdistetystä kurssityöstä. Pieni palanen työstä oli henkilöstailaus tietyin "kriteerein". Kurssit, joille tämä työ tehtiin olivat: trendeistä suunnitteluun ja väri. Trendeihin liittyvällä kurssilla meidän tuli pohtia tulevan kevään trendejä ja toteuttaa niiden pohjalta henkilöstailaus. Värissä taas jatkoimme samaa tehtävää. Trendejä katseltiin värien kautta ja henkilöstailauksessa keskityttiin stailattavan värianalyysiin (iho, hiukset, silmät) ja stailaukseen värien kautta. Tällä kurssilla vaadittiin myös pikaiset luonnokset asuista, jotka yhdistin sitten kollaaseihin. Onnistuin omasta mielestäni yhdistämään molemmat tehtävät hyvin seuraaviin kuviin.

Tein henkilöstailauksen luokkakaverilleni, joka taas stailasi sitten minut. Asut koostuivat muutamasta juhlavammasta ja muutamasta arkiasusta. Kaverini toivoi asuun rohkeasti värejä, joten pääpaino pysyi niissä. Asuissa tuli näkyä myös tulevan kevään trendit. 

postauksessa esiintyvät kuvat: Pinterest, H&M, Zara ja Cos 


Look 1: Hieman juhlavampi asu esim baari-iltaan. Trendeinä sinisen eri sävyt ja hameen muoto. Keväällä tullaan näkemään paljon sinistä, sillä Pantonen top 10 naisten kevään trendiväreistä jopa 4-5 taittavat siniseen. Sinisen linja jatkui melkein kaikissa asuissa, sillä ne miellyttivät kaveriani.


Look 2: Toinen asu taas sopii hieman paremmin juhlaan. Sopivaa haalaria ei löytynyt, joten päädyttiin yhdistämään toppi ja housut. Väreinä kaksi vaihtoehtoa, jos musta tuntuu liian tylsältä. Korvakorut tuovat kontrastia asuun. Trendeinä "haalari" joka koostuu kahdesta osasta "two piece-asut" ja 70-luvun henki.


Look 3: Tämä oli ensimmäinen asu jonka kokosin. Halusin kaverilleni ehdottomasti lappuhaalarin, sillä voin kuvitella sen mielessäni täydellisesti hänelle. Vaihtoehdoiksi päätyivät turvallinen musta valkoisella t-paidalla ja keltaisella laukulla (keltainen kuuluu myös Pantonen määrittelemiin trendiväreihin, tosin hieman vaaleampana keltaisena). Toinen mahdollinen lappuhaalari vaihtoehto olisi farkku-farkku yhdistetty kokonaisuus. Keväällä farkkua tulee näkymymään suurina pintoina ja kuluttamattomana. Lisää sinistä siis.


Look 4: Kukkahousujen ympärille rakennettu kaksi asua. Kukkakuosit ovat ehdottomasti keväällä kovassa huudossa. Värien osalta on paljon pastellia ja sitä tuhanteen kertaan mainittua sinistä. Kaverini valitsi nämä housut mukaan stailausprojektiin.


Look 5: Tämän asun idena oli tehdä "two piece" kokonaisuus, jossa ylä- ja alaosa ovat samaa kuosia. Kyseisen asun kuosi on pienen pieni kukka, jota esiintyy sinisenä ja punaisena valkoisella pohjalla. Jotta sininen pääsee vahvemmin oikeuksiin, takki jatkaa mahdollisimman samaa sinistä matkien. Yksivärisyys rauhoittaa myös elävää printtiä.

Mitäs mieltä olette kyseisestä työstä tai postauksesta ylipäätään?

Marianne

6 kommenttia:

 1. Nää lookit oli kyllä toinen toistaan ihanempia!! Antaisin kyllä sinun stailata meikää all day everyday :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! Vaan siullakin niin uskomaton tyylitaju, ettet stailausta tartte :D

   Poista
 2. Aivan upeita! Näistä lookeista tuli jo ihan kauhea into ja inspiraatio kevätpukeutumiseen <3

  VastaaPoista
 3. Mitä siis opiskelet Kouvolassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen ammattikorkeassa muotoilua designer-stylisti puolella

   Poista