Marianne


231214

2014/12/23


Operaatio blogin ulkoasu on ollut työläs prosessi. Olen kahlannut blogeja ja etsinyt ideoita tuhottomasti. Silti on ollut mahdotonta tietää mitä edes itse haluaa. Vietin tänään nuhaisen päivän tietokoneen ääressä ulkoasua muokkaillen ja vihdoin voin sanoa, että olen edennyt!

Tänään on ollut hyvä päivä, sillä sain vision. Vision joka tuotti neljä mahdollista vaihtoehtoa, joista en nyt siis osaakaan enää päättää. Koska te lukijat tuoijottelette ulkoasua aina lukiessanne, niin ajattelin jättää lopullisen päätöksen osittain teille!

Vaihtoehtoja on siis neljä. Bannereita kaksi ja taustoja kaksi. Pitäisi vain osata yhdistää. Kahdessa ylimmässä kuvassa molemmat bannerit ja vaalean harmaa ulkotausta. Alemmassa taas on yksinkertaisempi valkoinen ulkotausta.

Olen itse kallistumassa ainakin vaaleanharmaaseen ulkotaustaan, mutta en tiedä kaipaisinko klassista valkoista kuitenin. Mahdoton päättää! Bannereiden kohdalla taas en tiedä ollenkaan mitä tekisin. Vaalea harmaa mustalla tekstillä on turvallinen ja hyvä vaihtoehto, mutta toisaalta tumma harmaa olisi taas räväkämpi ja rohkeampi. Tumma saattaisi siis erottua blogimassasta paremmin, mutta onko se nyt sittenkään niin minua. 

Toivoisin, että teillä olisi mielipide asiaan ja auttaisitte tekemään päätöksen. Eniten minua kuitenkin kiinnostaa se, millainen ulkoasu on lukijan silmään miellyttävin. Haluatteko neutraalin vai joukosta erottuvan?

Kommentoikaahan ahkerasti. Kiitos.

Marianne

12 kommenttia:

 1. Hienoa että huomioit meidät lukijat myös blogisi arkisessa päätöksenteossa :) Mielestäni vaalea sopii paremmin. Tumma näyttää silmiini hieman hallitsevalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumma on kyllä todella hallitseva, mutta sen juju onkin siinä. Kiitos kommentistasi ja hyvää joulua!

   Poista
 2. Hmmmm. Mun mielestä nykyinen ulkoasu näyttää hyvälle! Vaalean harmaa tausta sopii hyvin vaalean bannerin kanssa :----)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä vaalean harmaa ulkotausta täyttää hyvältä, mutta kaipaisin banneriin valkoista taustaa. Se näyttää niin elegantilta. Tulee mieleen irc-galleria-ajat, jos värejä on kovin montaa. :D Toi blogin nimi on mun mielestä niin nätin näkönen tolla fontilla, ja kuitenkin sopivan omalaatuinen. Banneri on myös aika korkea (etenkin kun ajattelee, ettei siinä ole kuvaa susta), ainakin kun luen blogia tällä 13 tuumaisella macbookilla. Tai sitten voit heittäytyä ihan villiksi ja laittaa h-kirjaimen tilalle ittes: https://shop.archiveimages.com/images/large_Marilyn-Monroe-MHG-MMO-H-012-FP-31.jpg No, se nyt oli vähän villimpi idea. Mun mielestä kuitenkin turha "erottuminen" ei ole sun tapauksessa tarpeen, kyllä tyyli puhuu puolestaan vähän vähäeleisempänäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresta ideamäärästä! Ihanaa kun olet nähnyt vaivaa ja miettinyt! Banneri on tarkoituksellakin aika korkea, kokeilin myös "matalampana" mutta siitä hävisi sitten jotenkin koko juju... Tottakai koneen kokokin vaikuttaa, siihen kuinka paljon ensinäkymältä näkyy.

   Kiitos kommentistasi ja hyvää joulua!

   Poista
 4. Tuo vaaleampi banneri näyttää paremmalta ehdottomasti! Tummempi on turhan hyökkäävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä ja hyvää joulua!

   Poista
 5. Tuo tummanharmaa olisi kyllä erottuvampi ja siksi ehkä kannatan sitä:) Kaunis fontti tuossa tekstissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olisi. kiitos kommentista ja hyvää joulua!

   Poista
 6. Mielestäni tummemman harmaa banneri on parempi. Se on vähän näyttävämmän oloinen. Taustan värillä ei ole niin väliä mielestäni onko se tuo harmaa vai valkoinen.

  VastaaPoista