Marianne


Home

2015/01/21


Kaipaan elämääni satunnaisesti muutoksia. Kyse voi olla vaatteista, meikistä, hiuksista, sisustuksesta tai vaikkapa elämäntavoista. Arjen alettua elämä on pyörinyt hieman paikoillaan. Vietän myös viimeistä "vapaa viikkoa" ennen työrupeaman alkua, joten koitan tehdä paljon asioita, joista nautin.

Koti on miulle paikka, jossa on ehdottomasti viihdyttävä. Jos on vähänkin tunkkanen fiilis, päädyn yleensä vaihtamaan järjestystä. Eilen olikin taas pienen muutoksen aika, joten sänky ja kirjoituspöytä vaihtoivat paikkoja. Siinä sitten innostuin hieman tekemään pieniä muutoksia, jotta sain mukavan ja tasapainoisen kokonaisuuden. Samalla selailin myös vanhoja kuvia kodista vuoden takaa. Vaikka järjestys on nyt täysin sama, kuin vuosi sitten, se on muuttunut todella paljon. Kotiini on tullut paljon kerroksellisuutta uusien pienien asioiden myötä (laatikot, kynttilät, muut pienet esineet). Toisinsanoen kodissa on enemmän tavaraa, joten se on kodikkaampi. 

Tällä kertaa lähtökohtana oli inspiroiva työpiste. Ylivoimaisesti paras paikka kirjoityspöydälle on ikkunoiden edessä, joten näkymä on suoraan ulos. Olen aina haaveillut työpisteestä, josta on upeat maisemat. Haaveni toteutui kun pääsin tähän asuntoon vuokralle, maisemat 11. kerroksesta ovat oikein mukavat, etenkin kun aurinko laskee talviaikaan suoraan ikkunoiden suuntaan. Olette varmaan nähneet lukuisia kuvia instagramissa?

Asunnon vuoden takaa näette täältä. Aika erilainen, eikös?

Marianne

8 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihanan valosa asunto!! Me like :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan tää ihana, mutta vaan sillo ku aurinko sattuu paistamaan :)

   Poista
 2. Voi, mulla on aivan samanlainen työpöytä, jalkoja myöten! Olen jo yli puolen vuoden ajan metsästänyt jotain tommosia laatikoita tohon jaloille, mutta kun pitää olla niin tarkka siitä, millaset ne on, niin sopivia ei ole vielä löytynyt... Mutta ihanan näköistä ja valoisaa sulla siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin metsästelin tosi pitkään sopivia ja kesällä vasta löysin! :)

   Poista
 3. Oi, mistä ´mahtavat olla nuo tuikkulyhdyt? Aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ostettu Kouvolan tiimarista, mutta ovat Finnmarin tuotteita, joten niitä pitäisi löytyä muualtakin :D

   Poista