Marianne


More white

2015/01/22


Pooloneule - Seppälä
Housut - KappAhl
Kengät - Seppälä
Koru - H&M
Korvakorut - GinaTricot


Kun ulkona on niin kylmä, että nenä punoittaa pelkästä ajattelusta, on aika keksiä jotain muuta asukuvien osalta. Näiden kuvien syntyyn tarvittiin myös hitunen onnea, jotta pääsin nämä kuvaamaan. 

Alkuviikon aamutuntien peruuntuminen toi mahdollisuuden kuvata asukuvat aamulla, joten suuntasin suoraan talon katolle katsastamaan paikkoja. Maisemathan on mahtavat, enkä malta odottaa, että pääsen joskus napsimaan asukuvia auringon laskiessa. Pakkasen takia päädyinkin kuvaamaan kuvat saunatuvan käytävässä, jonne valo pääsee mahtavasti aamupäivästä.

Kuvista tuli uskomattoman kivoja! Asukin sopii hyvin kuvien valkoiseen teemaan. Tummansininen poolo luo taas siron tunnelman. Myönnän kuitenkin, että valkoiset housut vievät voiton poolosta. Olen kesästä asti metsästellyt kivoja valkoisia, etenkin löysiä, housuja. Viime viikonloppuna nämä tulivat vastaan 5euron hintalapulla varustettuina!

Kummasta pidätte enemmän, kuvista vai asusta?

Marianne

12 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaita ja valoisia kuvia! :) Puhuit siitä bloggaajaryhmästä, olisi tosi kiva kuulla siitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitti paljon! :) laitan sulle asiasta viestiä fbs ;)

   Poista
 2. Tykkään molemmista, asu on kivalla tavalla erikoinen ja valoisat kuvat ihania! :) Nuin valoisa varakuvauspaikka pitäisi olla jokaisella bloggaajalla ihan siltä varalta, että on liian hämärää näin talviaikaan kun ehtii kuvaamaan edes. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) tää paikka on kyllä ehdoton löytö !! Pitää tosissaan keritä kuvaamaan aina valosan aikaan :)

   Poista
 3. Mä ihastelinkin tuota yhtä kuvaa jo instassa! Nää on tosi upeita! Ja noi housut on sellaiset, joita yritin viime keväänä etsiskellä, mutta en löytänyt sopivia.. Oliks noi jossain ale rekissä? Pitäis käydä kattoon, vileläkö tamereen myymälästä löytyis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii! Kiitos kiitos! Noi housut löyty tosiaan kappahlin alerekistä juuri vastikää, joten saattaa vielä löytyä :)

   Poista
 4. Ihania kuvia taas jälleen..:) Just blogissa vinkkasin omien epäonnistuneiden asukuvien yhteydessä sun blogista, kun täällä on aina niin huippuja nää kuvat ja varsinkin, kun otat nämä ite :) Ja nuo housut on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia <3 Mä vasta totuttelen ajatukseen löysistä lahkeista, sun päällä näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Rohkeesti vaan kokeilemaa, kesästä tulee löysien lahkeiden kulta aikaa :D

   Poista
 6. Ootko lyhentäny hiuksia vai onks vaalennus katkassu? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalennuksien seurauksena hiukset kuivu aika paljon, joten leikattiin muutama sentti huonoista latvoista pois :D Oon myös noissa kuvissa taittanu ne raudalla sisään, koska tein sellasen siistin nuttran niskaan :D

   Poista