Marianne


Outfit

2015/01/17


Takki - H&M
Neule - JC
Shortsihame - H&M
Kengät - Seppälä
Laukku - Kirppis


Kunnollisia asukuvia ei olekaan nähty pitkään pitkään aikaan. Onneksi valoisaa aikaa riittää jo hitusen pidempään ja kuvaajankin sain pitkästä aikaa mukaan.

Punattujen huulien aikakausi jatkuu! Oon hieman myös repsahtanu meikkaamisen suhteen, joten välillä pelkka punakin riittää. Pukeutumisen suhteen olen jatkanut  yksinkertaisella linjalla. Odotan kovasti jo kevättä ja lauhempia kelejä. Hamepukeutuminen innostaa suuresti, mutta sukkahousuilla ei mahda tareta kouluun mennessä. Tänään pakkasmittarin näyttäessä nollaa kiskaisin kuitenkin shortsihameen päälle ja lähdin kaupungille.

Mitäs pidätte asusta?

Marianne

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näkönen asu! :)

  VastaaPoista
 2. Onko sun hiukset noin vaaleet, vai onksne ollu jo pitkään ja oon vaan sokee :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on pikkuhiljaa vaalenneltu, viimeksi joululomalla laitettii vähäsen raitoja :) kuvia ei oo kamalasti viimeaikoina näkyny nii saattaa olla et sekin hämää :)

   Poista
 3. Tosi kiva asu, ja kyllähän sukkahousuja löytyy todella lämpöisiäkin. Tai sitten voi pukea ihonväriset paksut sukkahousut noiden mustien alle. Kukaan ei huomaa eroa, mutta kyllä lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmittää lämmittää, mutta suurin ongelma on pyöräillessä, jolloin sukkikset ovat jäätävän kylmä vaihtoehto, kun niistä tuulee läpi :(

   Poista