Marianne


Outfits 2014 part 2

2015/01/02


Miun on nyt tunnustettava jotain. En ole kauhean suuri "kulunut vuosi"-postauksien fani ja tiedän etten ole ainut. Okei, on toki ihanaa vetää vuosi pakettiin asujen, elämän tms muodossa ja siten katsoa miten vuosi on mennyt. On kuitenkin todella puuduttavaa lukea blogeja, joissa on kaikissa samankailtainen postaus juuri näillä hetkillä. Puuduttaako tämä jotain muuta?

Siksipä viedään tämä alta pois nyt, niin päästään takaisin nykyhetken postailutahtiin. Syksy 2014 oli jees. Asujen puolesta huippu. Nautin pukeutumisesta todenteolla. Ja näissä asuissa on enemmän väriä kuin alkuvuodesta! Kumpaan te kallistutte? Oliko alku- vai loppuvuoden asut kivempia?

Marianne

10 kommenttia:

 1. Yksi mahtava ja erilainen puoli sinun kuvissa on se, että jalat ovat aina "erikoisessa" asennossa. Ja se minulle kuvan juju. Ne ovat usein sellaisessa asennossa, joka ei tule normaalisti esille, mutta ne tuovat aina asua esille erilaisesta kuvakulmasta. Tämä tuo persoonallisuutta lisää blogiisi :) Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätäpä en ole itse edes huomannut! Pitänee selata kuvia ja kiinnittää huomiota asiaan :D

   Poista
 2. mä _inhoan_ vuosikatsauksia :-D onneksi en oo ainoa! tämän takia en edes viitsi tehdä niitä omaan blogiini, en vaan nää sitä jujua. tietenkin uusille lukijoille se on ihan hyödyllinen mutta blääh ei mun juttu :-D nää asupostaukset on tietenki eri asia, näitä mä jaksaisin lukea monen monta tuntia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainoa et! Siksipä tyydynkin itse vain näihin asukatsauksiin! Kiitos kommentista :D

   Poista
 3. Näitä asukuvia voisi katsoa loputtomiin... Niin valoisia ja ammattimaisia. Eikä tyylisi ole massaa, vaat osaat olla rohkeasti omanlainen! Kaikkea hyvää sulle vuodelle 2015 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kiitos kiitos :) hyvää vuotta 2015 myös sinne!!

   Poista
 4. Mäkin inhoan vuosikatsauksia... Niitä missä käydään niiiin tarkasti kaikki sinä vuonna käyneet tapahtumat ja saavutukset :-D Tykkään katsoa asukoosteita ja sellasia satunnaisia kuvia vuodelta, mutta ne joka kuun tarkasti läpi käymiset monessa eri osassa, arghh! Kyllä niillä aktiivisesti seuraavilla lukijoilla on jo tarpeeksi tuoreessa muistissa ne blogijuhlat ja palkintojen saamiset ym. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep jep :D täysin samoilla linjoilla siun kanssa :D

   Poista
 5. Sulle kyllä käy tuon väriset tummat hiukset todella hyvin ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Oon jotenkin kyllä aina viihtynyt tummassa, mutta päänahka ei jaksa kestää tyven värjäämistä, joten nyt yrityksenä kasvattaa omaa väriä takaisin

   Poista