Marianne


Sheets for two

2015/01/06


Meinasin kirjoitella jo eilen ylivoimaisesti parhaasta alennusmyyntien löydöstä. Päätin kuitenkin jättää kertomatta, sillä pitäähän aiheeseen liittyviä kuvia olla. Noh? Jokos arvaatte mikä ostos on kyseessä?

Kertoilinkin suunnitelmista jo jokunen viikko takaperin, mutta itse ostosta en vielä päässyt esittelemään. Kyseessä on nimittäin parivuoteen peitto. Täyttä rakkautta ensimmäisestä yöstä lähtien. Tämä paritäkki on jotain, mitä ollaan kaivattu koko syksy. Uskokaa tai älkää, saan nukkuessani supermiehen voimat ja vien koko peiton. Aamulla pohditaan kumpi nukkui huonommin ja kuinka öisessä peittokamppailuissa kävi. 

Ja näin! Päädyimme lomalla Ikeaan ja sieltähän löytyi juuri hyvä peitto, vielä sopivalla hinnalla. Paripeiton koko on 220x240, joten se on oikeasti huomattavan iso. Uusi peitto vaati tietysti uudet ja uuden kokoiset lakanat. Ikea pelasti jälleen ja opiskelijabudjetti pysyi. Kahdet pussilakanat lähti mukaan alle 15eurolla ja itse peitto maksoi 30e.

Onko kukaan ollut haaveissa hankkia kyseistä peittoa? Jos on, suosittelen ehdottomasti!

Marianne

8 kommenttia:

 1. Miellä on ollu tommonen iiiso paripeitto jo jonku aikaa ja ollaan tykätty :) Molemmille riittää! Mutta nyt, ekaa kertaa, testattiin kahta pikkupeittoa. Tuntuu ihan oudolta :D Luulen että tulevaisuudessa vaihdellaan vähä fiiliksen mukaan kummilla mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, me ei oikee osattu olla niitten pikkupeittojen kanssa, joten tämä on kyllä THE pelastus!

   Poista
 2. Me ostettiin kanssa syksyllä iso peitto + pussilakana Ikeasta. En ymmärrä miksi ei aikasemmin ole ostettu, on paras hankinta aikoihin :)

  -jaana

  Ps. Mä kyselin sulta täällä blogissa viime keväänä designer-stylisti-opinnoista. Päästiin samaan aikaan kouluun, mutta mä siirsin koulun aloitusta vuodella, mun piti alottaa nyt tammikuussa.. Päätin sit loppujen lopuksi jättää tulematta koko kouluun, mutta tosi kiva silti seurailla sun koulupostauksia :) Ja tietenkin sun rohkeaa tyyliä!
  Mulla on myös blogi, ja mietinkin että tiedätkö sä paljon Kouvolasta bloggaajia, ois kiva löytää läheltä samanhenkisiä blogeja/bloggaajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti paras hankinta!

   Joo, muistan kyllä. Toivottavasti olet löytänyt jotain johon koet intohimoa, sillä se on tärkeintä opiskelussa. Meillä on muuten fbs ryhmä, jossa on bloggaajia Kouvolassa, joten jos pyyät miut kaveriks niii voin lisätä ryhmään:D

   Poista
 3. en tienny että seurustelet! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tainnut tulla vähän salaa ilmi silloin tällöin :D

   Poista
 4. Oii aivan ihanan löydön oot tehny!!:)

  VastaaPoista