Marianne


Take time

2015/01/13


Mikä kiire on tullutkaan vaikka arkea on mennytkin vasta kaksi päivää. Tai toisaalta ei ole ollut kamala kiire, on vain tapahtunut paljon. Mutta mikä parasta, on tapahtunut paljon kivaa!

Vanhan puhelimen vedellessä viimeisiä olen katsellut jo innokkasti uusia. Ja kuinkas kävikään, haluamani puhelin oli oikein mukavassa alennuksessa tämän viikon, joten siitähän sitä sitten sain synttärilahjan itselleni. 

Toinen oikein mieluinen asia tapahtuikin sitten tänään. Sain kesken koulupäivän soiton, että olen saanut töitä! Kuinka ihanaa ja huojentavaa. Olen kauhulla kuunnellut juttuja, kuinka vaikea täällä Kouvolassa on saada töitä ja miulla tärppäsi heti!

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Marianne

12 kommenttia:

 1. Pystytkö sanomaan minne/mihin ammattiin pääsit töihin? :-----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mikään salaisuus ole :D Pääsin Dressmannille :D

   Poista
  2. Onpas hyvä paikka, Varner Groupilla on nimittäin hyvä olla töissä :---) Sen takia kysyin kun kaikki bloggaajat ei haluu paljastaa työpaikkaa :-----D

   Poista
  3. Niin mieki oon kuullu ja porukka oli haastatteluissakin aivan huippukivaa :D

   Poista
 2. Hei olit ainakin joskus, varmaan vieläkin yhteistyössä sheinside verkkokaupan kanssa. Millaista tilaaminen siellä on ja tuleeko tullumaksu mukaan? Pystyykö vaatteita palauttamaan? Ja oletko tilannut one size tuotteita kun niitä näyttäisi olevan aika paljon :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein yhteistyötä jokusen kuukauden kyllä:D En oikein tiedä miten sieltä tilataan, sillä mie vain kirjoittelin sähköpostiin mitä voisin haluta ja paketti tuli kotiovelle... Lopetin kuitenkin sillä vaatteiden laatu oli mielestäni heikkoa

   Poista
 3. Hei saako kysyä millaisen hakemuksen teit dressmannille? Tai siis tarkoitan että liititkö hakuun mukaan mitään "erikoista" kuten itsesuuniteltuja vaatteita vai oliko hakemuksesi sellainen "perus"? Itsekkin haen juuri töitä toisesta kaupungista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytin hakemuksen netissä Varner-Gruppenin sivuilla, jossa haku oli auki. Ainoa asia, missä pystyi kertomaan itsestään enemmän oli kohta "kerro itsestäsi" joten mitään liitteitä en mukaan laittanut. Kerroin vain rehellisesti kuka olen ja miksi haluan Dressmannille töihin. Tärkeintähän oli tehdä hakemuksesta itsensä näköinen ja joukosta erottuva. En oikein osaa sanoa, oliko hakemukseni jotenkin erilainen, sillä kirjoittelen aina todella tarkasti ja työpaikkakohtaisesti kaikki hakemukset.

   Poista
 4. Oi vitsi onnea työpaikasta! :)

  VastaaPoista