Marianne


White Dress

2015/01/29


Arki rullaa, ja rullaa muuten vauhdilla. Alkuviikkoon on mahtunut vaikka mitä jännää! Tiistaina treffattiin ekaa kertaa Kouvolalaisten bloggaajien kanssa. Ihania ihmisiä, täytyy sanoa. Keksittiin myös ideoita seuraavaan tapaamiseen, jota täytynee rueta järkkäilemään. 

Eilen alkoikin sitten työt ja sanon, että olen väsynyt ja iloinen! Tulevien kahden viikon aikana on tiedossa superkiireinen aikataulu, mutta silloin kun jaksaa niin täytyy myös tehdä. 

Olkaa siis maltillisia täällä blogin puolella. Postailen niin usein kun saan materiaalia käsiini, kuvien ottaminen on nimittäin melko haastavaa pimeällä. Olisikos teillä muuten jonkinlaisia ideoita tai postaustoiveita? Mahdollisesti enemmän asukuvia tai sistusjuttuja?

Marianne

8 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta :) Mä kyselinki tänään jo yhdestä paikasta, kerron sit huomenna!

  VastaaPoista
 2. Sisustusjutut kiinnostaa ja asukuvatkin kyllä ehdottomasti! Itse teen kiireen keskellä niin, että kuvailen ja kirjoittelen postauksia varastoon viikonloppujen valoisana aikana, jos muuten ei ehdi! Ja hirmu kivan näköinen tuo mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta :) pyrin kuvaamasn ja kirjoittelemaan myös, mutta välillä sekin on jo vaikeaa :/ kiitti :)

   Poista
 3. Postausideana voisit nimetä vaatekaappisi kulmakivet eli toisin sanoen ne vaatteet ja asusteet, joita ilman et pärjäisi :) Ehkä jotain katsausta tulevan kevään/kesän tyyleihin voisi tehdä kans? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiitos paljon hyvistä ideoista :D

   Poista