Marianne


Helsinki

2015/02/15


Takki - H&M Trend
Housut - Kirppis
Neule - GinaTricot
Huivi - GinaTricot
Korvakorut - Kirppis


Perjantaiselta Helsingin reissulta jäi käteen todella hyvä mieli. Pikavisiitin aikana ehdittiin pyörähtää muutamassa kaupassa sekä tietysti nappaamassa kivoja asukuvia. Parasta oli kuitenin jututtaa muutamia bloggaajia. Tickle Your Fancyn Saran kanssa keskusteltiin hitusen Joensuun huipuista kirppareista ja Johanna Piispalta kyseltiin hieman muotitoimittajien hommista. Avecina miulla oli mukanani koulukaverini Veera, joka hääri myös kameran takana. 

Käytiin alkuun nappailemassa muutamia kuvia kadun varrella, mutta päädyttiin vielä pyörähtämään Tuomiokirkolla, joka olikin ihan nurkan takana Spaltin pr-toimistolta. Niin kaunis paikka. 

Valkkasin päälle todella simppelin asun, jossa tunsin oloni mukavaksi. Mustat trumpettilahkeiset housut ja valkoinen yläosa. Klassista ja toimivaa. Mitäs pidätte?

Marianne

12 kommenttia:

 1. Tosi hyvät kuvat, ja ihana asu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin tosi tyytyväinen näihin kuviin :)

   Poista
 2. Hei, en tiedä onko se valaistus vai mikä, mutta tukka näyttää ihan hassun väriseltä näissä. Aiemmissakin kuvissa se on viime aikoina ollut jotenkin epäsiisti. En tiedä auttaisiko juurikasvun värjäämineen tummemmaksi vai mikä. Pidin kovasti tummasta tukastasi, mielestäni se oli klassinen ja kaunis, korosti sun parhaita puolia täydellisesti. :) Ja ennen muuta sopi sun tyylin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä hiusten tilanne on hieman oranssihtava. Projekti oman värin kasvattaminen on alkoi, sillä huono atooppinen ihoni ärtyi aina juurikasvua pois värjätessä. Nyt hiukset ovat myös värjäämisen jäljiltä hitusen kuivassa ja huonossa kunnossa, joten pyrin olemaan ilman lämpökäsittelyjä, siksi ponnarit ja sotkuinen pieni luonnonkihara ovat saaneet vallan. Oon itsekin aina nauttinut tuosta tummemmasta hiuspehkosta, mutta se jatkuva tyven värjääminen vaan ei ole kauhean hyvästä tällä iholla. Koska oma hiusteni väri on yllättävän vaalea, pitää katsoa mitä tästä kasvattamisprojektista tulee. Tällä hetkellä vaaleusastea on oikea, mutta kylmyyden kanssa pelataan vielä :)

   Poista
 3. IHania ja valoisia kuvia :) Pakko kysyä että mikä kamera sulla on käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon!! :) miulla on Nikonin D7100 runko ja sitten (näissä kuvissa) sigman 30mm f1.4 putki :) asukuvissa käytän yleensä kyseistä putkea tai sitten 50m f1.8 :)

   Poista