Marianne


Hint of pink

2015/02/09


Mekko - Vila
Housut - Lindex
Kengät - Bianco


Kuvia saunaosastolla osa kaksi! Kyseinen paikka onkin ilmeisesti käytössä vain lemppariasuille. Ihastuin tähän kokonaisuuteen jopa niin paljon, että pidin kahtena päivänä viime viikolla. Hups...

Kuten muistattekin, kirjoittelin vähän aikaa sitten kuinka suuresti olenkaan ihastunut harmaisiin trumpettilahkeellisiin housuihin, mutta en löytänyt niitä mistään. Tadaa, Kouvolan Lindexistä löytyi, uskokaa tai älkää. Ja kyllä! Täyttä rakkautta, täydelliset pöksyt.

Toinen suuri ihastus tällä hetkellä on väreissä. Viime viikolla kerroin kuinka innostuin punaisen ruskeasta terracotasta, nyt taas hehkutan vaaleanpunaista. Miulla on pieni teoria näihin värijuttuihin. Nimittäin hiukset. Olen todella pitkään ollut brunette joiden kanssa luonnonvalkoinen ja vaalea beige ovat olleet luottovärini. Nyt vaaleammat kutrit kaipaavat kuitenkin uusia väripareja, sillä beige ei enää näytäkään hyvältä. Vaaleanpunainen saikin siis ihoni ja hiukset hehkumaan, joten tämä väri käy miulle paremmin kuin hyvin.

Oletteko painineet samanlaisten ongelmien kanssa hiusväriä vaihtaessanne?

Marianne

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää vaaleenpunanen sulla <3 Mä oon huomannu kans et hiusten väri määrää tosi paljon sitä minkäväriset vaatteet sopii.
  Mä muuten ostin noi samat housut ja värjäsin tummanharmaaksi. Tai yritin, nyt ne on sellaset sinivihreenmustat :D Saas nähdä mitä niille vielä teen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määrää, sitähän minäkin. niin hassua kun vanhat lempparivaatteet eivät enää "näytä niin hyvältä"...
   On muuten ihanat housut. Ouh, saisko ne värjättyä sitten vaikka mustalla, jos se väri ei oikein tartu.... Silloin saattaisi tulla aika tummanharmaat :D

   Poista