Marianne


I want

2015/02/03


Himoitsen nyt todella todella paljon trumpettihousuja. GinaTricotin valokoimista löytynee tällä hetkellä muutama oikein mallikelpoinen yksilö, mutta en jaksaisi tilailla montaa kokoa ja väriä, jonka jälkeen osa pitäisi palauttaa.

Kyseessä olisi kuitenkin aika kivat housut, joten toivottavasti löytyisi jostain. Vinkkailkaa jos olette nähneet. Mitäs olette muuten mieltä? Hot or not?

Marianne

15 kommenttia:

 1. nuo on upeita!! itse oon ihan hurahtanu trumpettihousuihin ja kotoa löytyykin jo muutamat ja jonkin aikaa sitten pistin itseasiassa just nuo ylimmät vasemmalta tilaukseen :D:D: hahah. harmittaa ku ei täällä meidän myymälässä ollu vaikka useaan otteeseen oon tsekannu! ehdottomasti siis HOT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miultkin onneksi löytyy yhdet, jotka on aikoinaan ostettu kirpparilöytönä :D Nyt kuitenkin himottisi harmaa j "villpöksymäinen" malli :D

   Poista
 2. Mun mielestä noi ei oo tämän hetken muotilistalla ollenkaan. Siis en itse käyttäisi tuollaisiia. Näyttävät ihan vanhojen mummojen pöksyilyä hyi:D mutta mikäs siinä jos tykkää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllähän noi villapöksymäiset pilkahti ekan kerran, mutt saa nähdä onko kuinka nouseva trendi :D Mie taas oon ihan hulluna näihin :D

   Poista
  2. Korjaan: pöksyilyä, siis pöksyiltä* ;D

   Poista
 3. Moikka Marianne! Kyselisin siulta apua yhteen asiaani:) Aiemmin puhuit siitä, että olit päässyt dressmannille töihin ja onnea siitä paikasta! Sinulla oli kyllä paljon onnea matkassa.:) Olit yksi niistä sadoista hakijoista joten siitä ei voi olla muutakuin onnellinen:) Kysymykseni tulee siis tässä: Olen koulutukseltani merkonomi ja olen lähettänyt eri paikkoihin ja yrityksiin varmaan satakunta hakemusta tuottamatta lainkaan tulosta. Vaatekauppaan töihin pääseminen olisi mulle unelmientäyttymys! Tällä hetkellä on yhdessä liikkeessä avoinna myyjän paikka, ja olen aina haaveillut pääseväni töihin juuri tähän liikkeeseen. Isona ongelmana on vain tuo hakemuksen laatiminen. Hakemuksen teko ei ole ikinä ollut mulle helppoa. "Perus" hakemuksen kyllä osaan tehdä, mutta sillä ei pitkälle pötkitä. Miten voisin siis erottua sieltä satojen muiden ihmisten joukosta? Esim. "Miksi juuri sinut pitäisi valita", "Miksi olisit hyvä juuri tässä työssä" tyyliset kysymysvinkit ei helpota asiaa yhtään. Olen laittanut aina ne samantyyppiset lauseet jokaiseen hakemukseen eikä ne näköjään uppoa yrityksen myyntipäälliköiden pääkoppaan:D Ilmeisesti olen kirjoittanut liian perusilmaisut jotka kukatahansa voisi laittaa. Jos saisinkin sinulta konkreettisen hakemusmallin tähän niin olisin todella kiitollinen! En tarkoita sitä, että sinun pitäisi antaa mitään suoria vastauksia, mutta kertoisit vähän siitä millä tavalla sen hakemuksen teit:) Mitkä sun mielestä oli sun hakemuksessa sellaisia kohtia, johon lukija jää "koukkuun" tai mieleen painuva asia? Millaisilla lauseilla "myit" itsesi? Tämän tapaisia lauseita mun on ihteni ainakin tosi vaikea alkaa itsestäni kertomaan.Tämä nyt saattoi mennä hieman henk kohtasempaankin suuntaan, mutta toivon että neuvoisit asiassa!:) Annan vielä varmuudenvuoksi s-postiosoitteeni jos mieluummin sinne haluat kertoa tästä:) marjo-v-@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ekana on pakko mainita, että tärkein asia on toimittaa hakemus suoraan työpaikkaan, eikä sähköpostilla (jos vaan mitenkään mahdollista)!! Muuten miun on todella vaikea kyllä vastata siulle suoraan yhtään mitään :D Olen kirjoitellut aika vähän työhakemuksia, joten kokemusta ei ole hirveästi... Sanoisin kuitenkin, että hakemuksesta pitää näkyä intohimo työpaikkaan ja jokaiseen paikkaan on tehtävä oma hakemus, jotta ovat erilaisia. Myös työpaikkaan kannattaa tutustua kunnolla ja jotenkin upottaa heidän arvonsa omaan hakemukseen. Persoonallisuus on myös erittäin tärkeää, kannattaa hieman kikkailla ja hioa tekstiä. Omista vahvuuksistaan kannattaa kertoa myös työpaikkakohtaisesti. Esim. vaatekauppaan hakiessa oma "kokemus muodista" kertoo paljon ja pienetkin asiat kannattaa kertoa. Pelkkä "olen kiinnostunut vaatetuksesta ja muodista" ei riitä.

   Oon kuitenkin aika vahvasti sitä mieltä, että ratkaiseva asia ei ole se työhakemus vaan se haastettelu. Kuka vain voi saada käsiinsä uskomattoman hyvin tehdyn hakemuksen, mutta kukaan ei voi olla haastattelussa muu kuin oma itsensä.

   Poista
  2. Okei, kiitti sinulle vinkeistä! Mutta tuota noin..saanen olla eri mieltä tuosta "ratkaiseva asia ei ole se hakemus vaan haastattelu". Nimittäin sillä hyvällä hakemuksella kuitenkin pyritään pääsemään sinne haastatteluun. Eli jos hakemus on huono niin tuskinpa kutsuakaan tulee:D Mutta kiitos vielä, olit suureksi avuksi! :)

   Poista
  3. Video cv-on hyvä tapa erottua massasta. Ainakaan haittaa siitä yleensä ei ole

   Poista
  4. ...Tietenkin CV:ssä tulee aina olla myös kuva mukana. Ne hakemukset päätyy yleensä suoraan pinoon B (=ei jatkoon), missä ei omaa kuvaa ole.
   Myös jos haluaa laajentaa verkostoaan työntekijänä tai työnantajan näkökulmasta, kannattaa harkita profiilin luomista LinkedIn sivustolle. LinkedIn profiilin voi halutessaan lisätä CV:n.

   Poista
  5. Onhan siis hakemuskin ratkaiseva, mutta vaikka hakemus olisi kuinka hyvä ja haastettelussa olisit ujo ja mitään sanomaton, niin silloin hyvä hakemus ei riitä.

   Ja tottakai CV mukaan! Itse en kyllä ole koskaan laittanut minnekään kuvallista hakemusta, mutta töitä on tullut! :D

   Poista
 4. Muiden päällä noi näyttää hyvältä, mutten kyllä itse laittaisi jalkaan :-----D Leveät lahkeet on asia, johon ei luultavasti tule ikinä tottumaan omassa tyylissä! Sulle tuollaiset kyllä sopii hyvin ;----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Anna nyt vedät villiks ja kokeilet! tuo jalkoihin ihanasti lisäpituutta :D

   Poista