Marianne


Maisemanvaihdos

2015/02/21


Hiihtolomalainen täällä hei! Tänään kävin heittämässä vikan työvuoron ennen lomaa ja huomenna suuntaan aamujunalla takaisin kotikotiin Joensuuhun. Ihanaa päästä pistäytymään kotona, sillä olen käynyt Joensuussa viimeksi jouluna. Kovin pitkä loma miulla ei kuitenkaan tiedossa ole, sillä keskiviikko iltana suuntaan takaisin Kouvolan kotiin, koska loppuviikko meneekin sitten töissä. 

Pieni maisemanvaihdos tekeekin oikein hyvää ja piristää mukavasti kiireistä arkea. Yhdistelmä koulun, työn ja blogin kanssa on alkuun ollut hitusen rankka nyt ekan kuukauden aikana, mutta alan pikkuhiljaa tottua. Odotan vaan kauhulla kuinka syksyllä käy, mikäli kilpaurheilu tulee takaisin kuvioihin. 

Nyt suuntaan äkkiä vielä pesemään yhden koneellisen pyykkiä ja sitten pakkaamaan. Aamulla kello soi jo vähän seiskan jälkeen, joten kohta taas mennään.

Marianne

4 kommenttia:

 1. Moi! Sain juuri kutsun haastattelun samaan firmaan missä työskentelet.. Millainen haastattelu sinulla oli ja millaista työ dressmanilla on? Kiitos vastauksesta ja mahdollisesta avusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastatteluun sanon: Ole vain oma itsesi, mahdollisimman reipas ja iloinen persoona. Hymyile! hakemuksessahan kerrottiin aikalailla millaista henkilöä haetaan. Työskentely on ollut itselleni ainakin erittäin mielekästä, joten hyvä työpaikka on kyseessä :D

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä! Sainkin hyvää palautetta hymyilystä :) millainen haastattelun seuraava vaihe on? Jonkun aluepäällikön puheille..? Oliko sinulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla saatiin homma hoidettua yhdellä haastattelulla kun aluepäällikkö oli samaan aikaan käymässä. Miulla olikin siis kaksi haastattelijaa yhtäaikaa :D

   Poista