Marianne


Test images

2015/02/10


Ulkona on ollut uskomattoman ihana sää tämän päivän. Tuli jo niin keväinen fiilis! Huomaan miten pienikin auringonpaiste saa uskomattoman hyvälle tuulelle.

Pari päivää sitten kävin koulukaverini kanssa kahvilla ja pohdimme mitä kaikkea vuodessa on tapahtunut. Tulin lopputulokseen, että kaikki on tällä hetkellä erittäin hyvin. Vuosi sitten pelokas minä, juuri uuteen kaupunkiin yksin muuttaneena kaipasin oikeastaan kaikkea, mitä olen nyt saanut: intohimoa opiskeluun, paljon kavereita, poikaystävän, töitä ja varmuutta tulevaisuuteen. Elämä on siis hyvin ja hymyilee.

Vielä vuoden vaihteessa stressasin todella paljon tilannettani töiden ja selän suhteen. Mistä haen ja pystynkö urheilemaan? Tietämättömyys tulevaisuudesta saa minut usein pelokkaaksi ja stressaantuneeksi. Selän suhteen päätin, että ensi kesä jää väliin ja keskityn nyt terveyteen ja muuhun elämään. Koska urheilu on ollu todella pitkään pakkopullaa loukkaantumisten takia, päätös pienestä tauosta tekee oikein hyvää. 

Töiden suhteen miulla kävi uskomaton tuuri. Ensimmäisellä hakemuksella nappasi, eikä kyseessä olekaan pelkkä kesätyöpaikka. Olen monesti lukenut, kuinka asiat järjestyvät omalla painollaan ajan kanssa, mutta en ole koskaan uskonut kyseiseen lausahdukseen. Nyt kuitenkin joudun myöntämään, että olen ollut väärässä. Kaikki on juuri nyt hyvin. 

Mennyt vuosi omillaan on opettanut uskomattoman paljon. Ehkä opinkin nyt ottamaan hieman rennommin ja luotan siihen, että asiat voivat päätyä hyvin myös omalla painollaan. On vain muistettava antaa aikaa. Kuten äitini minnulle aina sanoo, aika auttaa kaikkeen.

Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti