Marianne


Body wash

2015/03/21


Vähän aikaa sitten sain erittäin mieluisan paketin, jonka sisältöä on testailtu viimeisen viikon aikana tehokkaasti. Aussielta saa nyt nimittäin myös suihkusaippuoita ihanien hiustuotteiden lisäksi.

Pakko tunnustaa, en ole koskaan ollut suihkusaippuoiden tai muiden suihkugeelien ystävä. Superkuiva atooppinen ihoni ärtyy todella helposti ja muutaman tunnin kuluttua käytöstä alkaakin uskomaton kutina, josta seuraa allerginen reaktio. Kaikki tämä, vaikka kyseessä olisikin kosteuttava tuote. En tiedä johtuuko se sitten hajusteista tai jostain muusta.

Lähdinkin testaamaan näitä aika varovaisesti, jotta liika läträäminen ei aiheuttaisi samoja allergisia kokemuksia. Tällä hetkellä ollaan pärjätty hyvin ja näistä puteleista kosteuttavimmat sopivat iholle parhaiten.

Onko kukaan muu vielä kokeillut?

***

Marianne

3 kommenttia:

 1. I love Aussie hair line (especially the 3 minute miracle) so I am more than intrigued by these body line too! Need to try it!


  http://jeansandroses.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Eikö oikeasti tule allergista reaktiota näistä? Minkään asteista mistään eri versioista? Mulla on kanssa atooppinen iho ja todella harvat suihkusaippuat ovat käyttökelpoisia, joten näitähän voisi vaikka lähteä testailemaan, jos nää ei reaktiota aiheuta.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä kutinaa on ilmenny, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Käytän kolmenpäivän välein ja miun iholle on parhaiten sopinut toi vihree ku siinä on eukalyptusta joka rauhottaa :) vielä jää kuitenkin nähtäväksi miten iho suhtautuu pitempään käyttöön. Jos haluat kokeilla, valitse omasta mielestäsi vähiten tuoksuva, sillä se on yleensä ihoystävällisin :)

   Poista