Marianne


I'm alive

2015/03/09


Viikonloppu tuli ja meni. Ja menikin aika vauhdilla. Takana on ihana Tallinnan reissu huipulla kaveriporukalla. Reissusta tulette kuulemaan ja näkemään vielä melko paljon, joten varautukaa kuvapainotteisiin postauksiin.

Olen pudonnut oman elämäni kyydistä aikalailla. Kotona odottaa siivoaminen, pyykin peseminen, se kamala imuroiminen ja kaupassa käynti. Olen kerrankin niin ylpeä kun sain kouluhommat hoidettua ajallaa ennen jakson vaihtumista. Silti hieman hassua, mutta tulin vasta koulusta kotiin, kun teimme yhden kurssin kurssityötä. Huomenna täytyisi jaksaa toinen samanlainen pitkä päivä ja loppuviikkohan meneekin sitten aikalailla työn ja koulun parissa. Sen lisäksi listassa lukee kaikkea vaatekaapin siivoamisesta lenkkeilyyn. Illat taas on varattu poikaystävälle, joka lähteekin kevääksi leireilemään ulkomaille, kahteen otteeseen. Oon ehkä pikkasen kateellinen.

Hassua mutta kuitenkin totta, en ole stressaantunut. Yleensä olisin. Viikonlopun mittainen reissu piristi uskomattoman paljon, vaikka kalenteri on täyteen buukattu pääsiäiseen asti. Nyt kuitenkin pakko rientää levittämään pyykit ja lähdettävä kauppaan. Palataan pian!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti