Marianne


In the evening sun

2015/03/19


Takki - H&M
Paita - Kirppis
Housut - H&M
Kengät - DinSko
Koru - GinaTricot


Miun on nyt pakko tehdä tunnustus. Olen laiskistunut huimasti asukuvien ottamisessa. Huomaan sijoittavani ja kuvauttavani parhaat asuni silloin, kun kuvaaja on saatavissa. Yksinkertaisesti siis, olen tottunut hieman liian hyvään. Totuus iski vasten kasvoja, sillä hovikuvaajani on nyt reissussa muutaman viikon.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni, vaikka olisinkin halunnut jäädä sänkyyn makaamaan. En muistanutkaan miten mukavaa asukuvien kuvaaminen hyvänä päivänä on. Luottotiimi, jalusta ja kaukolaukaisin on siis elvytetty kevään myötä, eikä taidotkaan ole päässyt ruostumaan. Lopputuloksena itseäni miellyttävät kuvat, jotka tekevätkin tälle asulle oikeutta.

Pukeutuminen on viimeaikoina hitusen tökkinyt ja kiireen takia vaatteiden valitseminen on mennyt siihen, että aamulla päälle päätyy mitä ensimmäisenä vastaan tulee. Pyrin valitsemaan illalla asun valmiiksi, mutta nyt en vain ole onnistunut. Tällä viikolla on kuitenkin ollut pari vapaapäivää koulun jälkeen, joten vaatekaapin kartoitusta on tullutkin tehtyä. Myös kevätsuosikit on kaivettu esiin. Kuvissahan näkee jo trenssin!

P.s. asukriiseihin miulla onkin uskomattoman hyvä vinkki huomenna!

Marianne

4 kommenttia:

  1. Onpa ihana asu! :) ja tykkään myös sun tukasta! harmi kun mulla on niin ohut tukka, ettei sitä saa oikein tolleen nutturalle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii, kiitos paljon :) miulla on ennen ollu tosi tosi paksu tukka, mut nyt tää on kyl siihen verrattuna ihan liiru...

      Poista