Marianne


Shopping evening

2015/03/04


Pikainen kurkkaus eilen olleeseen Vilan shoppailu iltaan, jota vietettiin yhdessä bloggaajien kanssa. Ostoskassista löytyy ainakin jotain raidallista, mutta muutakin lähti kotiin! Lisää kuvia ja fiiliksiä tulossa pian!

Lähipäivinä tiedossa on melkoista kiirettä ja perjantaina ennen aamu viittä juna lähtee kohti Helsinkiä ja sieltä laiva sitten Tallinnaan. Vaikka loma menikin jo, niin pieni irtiotto arjesta tekee oikein hyvää. En malta odottaa reissua!

Marianne

6 kommenttia:

 1. Mistä tuo päällä oleva karvapaita (vai takki?) on? :) Ja minkä värinen se on? Oletan heti, että harmaa, koska se on tässäkin, mutta luultavasti tietty joku muu haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexilta sylsyllä löytynyt :) ja harmaahan se on :)

   Poista
 2. siis apua mikä ihana takki sulla on päällä!!!! mistä tuollaisia söpöjä oikein löytää? näytät ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä löyty lindexiltä :) nyt saattaisi vielä olla jossain poistoissa :D

   Poista
 3. Vaikuttaa siltä että shoppailet joka viikko tai peräti monta kertaa viikossa huh. Näyttää aika hullulta touhulta. Postauksista ainakin näkee, kun aina eri vaatteet ja tää sun blogis täyttyy pelkistä asukuvista joka on ilmeisesti tarkoituskin? Olisi kiva nähä välillä muutakin kuin asu painotteisia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt sentään joka viikko, mutta jotain uutta tulee hankittua satunnaisesti. Päätin viime syksynä, että blogi on muotipainotteinen ja asukuvat sekä vaatteet muutenkin ovat todella suuressa roolissa, joten tottakai niitä näkyy paljon :D yritän kuitenkin esitellä myös kotiani ja tehdä muita pieniä postauksia, mutta blogin suunta tulee pysymään samana kun nytkin :)

   Poista