Marianne


Stailaa miut!

2015/03/19

Henkilöstailaus

Palataampas ajassa reilumpi hyppäys taaksepäin. Muistatteko kun joulukuussa kirjoittelin blogiin koulukurssistamme, jossa teimme trendikartoitusta ja henkilöstailausta? Esittelin postauksessa muutamia stailauksia, joita toteutin kaverilleni. Postaukeen pääsee tästä. Unholaan jäikin täysin kaverini tekemä stailaus miulle!

Stailaukset on siis toteutettu hyvissä ajoin syksyllä, joten nyt näkee aika kivasti, kolahtiko joku todella. Toivoin kaveriltani jotain punaista ja jumpsuitteja. Pakko sanoa, että nappiin osuttiin! Jumpsuitti rakkauteni on vain kasvanut ja jotain punaistakin ostin Tallinnasta. Kuinkas sitten kävikään miun tekemille stailauksille? Kaverini osti keväällä itselleen mustan lappuhaalarin ja sovitti Tallinnan reissulla kukkaisia Zaran housuja, joita käytin stailauksessa. Oikeaan suuntaan ainakin mentiin!

Marianne

2 kommenttia:

  1. Voih, kuvittelin otsikosta, että tää on joku lukijoille tarkoitettu haaste. Ois ollut niin hauskaa tehä sulla joku setti vaikka polyvorea apuna käyttäen. :D Ehkä joskus, kun sun asuinspis on minimissä. Sä olet hyvin inspiroiva pukeutuja, joten olisi hauska, jos vaikka joku lukija voisi inspiroida sua. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kiinnostusta kyseiselle hommalle löytyy, niin sellaisenhan voisi tietenkin järkkäillä joskus :D Kiitti ideasta :)

      Poista