Marianne


Tallinn part 1

2015/03/11


Maanantaina taisin sanoa, että tiukka viikko ei tuota stressiä. Pakko myöntää, olin niin väärässä. Alkuperäiset kouluhommat ovat tuplaantuneet ja kaiken lisäksi taidan jälleen olla tulossa kipeäksi. Kurkkukipu nielussa ja nenän perukoilla muistuttavat pelottavasti vuosi sitten ollutta nenä-, nielu ja poskiontelon tulehdusta. Oireet ovat vielä paljon lievemmät eikä kuumekaan ole noussut (3 buranan jälkeen). Alkaa mennä hermot tähän sairasteluun, joka vain jatkuu ja jatkuu aaltoilemalla kuukaudesta toiseen.

Palaillaan kuitenkin hieman rennompiin fiiliksiin ja otetaan ensimmäinen Tallinna postaus kehiin. Matkamme starttasi perjantaina aamulla 04:55, kun hyppäsimme Kouvolasta junaan. Melko aikainen herätys olikin siis tiedossa. Junalta matka jatkui laivaan, joka lähti 08:30 ja Tallinnassa olimmekin sitten hyvissä ajoin.


Ensimmäinen postaus on pyhitetty tasan yhdelle onnistuneelle kuvalle laivassa ja kahdelle melkein julkaisukelpoiselle asukuvalle. Voi apua, tuota tuulta. Hyvä että kannella edes pystyi seisomaan pystyssä. Nämä kuvat menköön sarjaan epäonnistuneet asukuvat.

Näitä Tallinna postauksia tulee nyt satunnaisesti seuraavan viikon ajan. Pyrin pitämään postaukset hieman lyhyempinä ja tehdä niitä useamman. Niin sanottua täytettä normaalin bloggaamisen sekaan. Miltäs kuullostaisi?

Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti