Marianne


White on white

2015/03/01


Paita -Kirppis
Housut - Vila
Liivi - Kirppis
Kengät - Vagabond
Korvakorut - H&M


Perjantaina oli sumuinen sää, joten suuntasinkin ennen töitä katolle kuvaamaa. Tulipas mukavan erilaisia kuvia jälleen kerran! Oonkin nyt viimeaikoina koittanut keksiä hieman erilaisia kuvausideoita asuille. Mikäli aikaa vaan riittäisi niin erilaisia taustoja nähtäisiin jatkossakin.

Lupasin muuten esitellä Joensuun ostoksia ja tässä heti yksi. Liivin alla oleva peplum paita, joka on takaa selvästi pidempi. Tätä samaa on ollut myynnissä H&Mllä lähiaikoina, joten hyvä sattuma että sitä löytyikin jo kirpparilta.

Kirpparilöytöjen perään kyseltiinkin jo hieman. Matkaan tuli vai pieni mutka. Kaikki ostokset on valkoisia ja valkoisia vaatteita ei oikein viittisi kuvata valkoista seinää vasten. Katsotaan keksinkö jotain. Olisiko teillä ideoita?

Marianne

4 kommenttia:

  1. No hei mennäänkö ottaan asukuvia joku päivä? Jos keksittäis joku paikka..?

    Ja ihanat noi kengät in action <3

    VastaaPoista
  2. Aivan täydellinen kokonaisuus! Upea tuo paita alla ja tuo liivi sopivasti jotenkin "peittää" tuota pitsipeplumia niin kontrasti on aivan ihana :) Hassua, miten sun blogin nimikin on niin älyttömän tuttu, mutten tiiä miksen oo aiemmin koskaan klikannut itteäni lukijaksi! :D

    VastaaPoista