Marianne


Everyday eyes

2015/04/03


Miun arkinen silmämeikki

Kauneuspostauksista kirjoittaminen jossain määrin on ollut pieni haaveeni, joka on päässyt unohtumaan arjen kiireiden keskellä. Koska meikkipussiin on vähitellen tullut muutamia uutuuksia, ajattelin niiden avustuksella tehdä yksinkertaisen ja arkisen silmämeikin, jota käytän yleensä koulussa tai töissä.

Ensimmäisessä kuvassa pohja ja kulmat on laitettu valmiiksi. Aika käydä silmämeikin kimppuun. Toisessa kuvassa laitetaankin sitten koko luomelle vaaleaa, hitusen kimaltavaa, mutta kuitenkin aika luonnollisen väristä nudea luomiväriä. Postauksen silmämeikki on tehty näillä (klick) meikeillä, jotka esittelin vähän aikaa sitten.


Sitten siirrytäänkin toiseen luomiväripalettiin, josta löytyy hitusen tummempia värejä. Niistä vaaleampaa laitan luomivakoon silmän muotoa mukaillen. Tummempaa laitan sitten ulkonurkkaan ja hitusen myös alaluomelle. Luomivärien osalta ollaankin sitten valmiita! 

Kuvassa näkyy luomivärien aikaansaama muutos ilman ripsiväriä. Näinkin voisi olla jo valmista, sillä miulla on todella pitkät ja tuuheat ripset. Olen kuitenkin vannoutunt ripsivärin käyttäjä, sillä rakastan tuuheita ripsiä. Joten ripsari paikoilleen ja valmiina ollaan!

Mitäs pidätte? Saisiko kauneujutuille tulla lisää jatkoa?

Marianne

2 kommenttia: