Marianne


Favorites

2015/04/10


Huilipäivää vietetään vieläkin, joten ilman kuvamateriaalia päätin koota yhteen lempikuvani asukuvien osalta, 2015 vuoden alkupuolelta. Näissä näkyykin, että lempparikuvat ovat aikalailla kevään alusta. 

Olen varmaan kyllästymiseen asti jankuttanut tavoitteestani ottaa mahdollisimman monipuolisia asukuvia. Nämä ovat juuri niitä ja siksi ne kolahtavat. Kuvissa pääosassa ei ole vain asu, vaan myös monet muut seikat. Taustalla luodaan tunnelmaa ja ilmeillä sekä asennoilla luodaan mielikuvia. Ja sitten vaaditaan myös se hyvä päivä kun kuvat vain onnistuvat.

Tämän pienen "monipuolisia asukuvia" puheen jälkeen käy tietysti niin, että raahaan kameran parvekkeelle tai otan kuvat vain takapihan sinistä seinää vasten. Antakaa anteeksi, niitäkin päiviä tulee olemaan. Mutta ehkä se juju onkin siinä, että sen jälkeen nämä hyvät ja panostetummat kuvat näyttävät vielä paremmalta?

Loppupeleissä omiksi ykkösehdokkaiksi valikoituivat kuvat 1, 5 ja 6.  Perusteita?

Ensimmäisessä kuvassa kaikki vain loksahti, vähän vahingossakin, paikoilleen. Pakkaskeli auringonpaisteella sinisessä fiiliksessä ja pieni ylivalotus vastapäisen lasirakennuksen ikkunoissa. Toinen kuva nojaa yksinkertaisuuteensa. Hymy, väljä rajaus ja asun sekä simppelin taustan kontrasti, toimii! Kolmas kuva on puhtaasti taustan, asun, asennon ja ilmeen luomaa asennetta.

Teiltäkin löytyy varmasti joku lemppari. Tällä kertaa olisi myös niin ihanaa kuulla perusteita ja mielipiteitä. Kommentoikaahan siis ahkerasti!

Marianne

4 kommenttia:

 1. Oma suosikki taitaa kanssa olla tuo ensimmäinen kuva! :) Siinä on ihana valo ja kiva tausta, tosi ihana tunnelma. Asu on ihanan simppeli (niinkun kyllä muutkin asut ihastuttaa yksinkertaisuudellaan) ja tykkään hirmuisesti tosta villapaidasta. Ja noi korvikset sopii ton kuvan tunnelmaan ja tohon asuun hirmu hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos kommentista Kiia! Ihana saada palautetta kuvista teiltä lukijoilta :D

   Poista
 2. Vaikea valita paras asu, sillä itse en koskaa pukisi tuontyylisiä vaatteita päälleni.. :) Ne saopivat sinulle ja ovat osa persoonallista tyylisäsi! Mutta kuvista mielekkäimmiksi osoittautuvat 1 ja 6! Taustat, asennot, ilmeet ja luontevuus noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on tyylinsä, ymmärrän täysin :D Kuulen monesti, että miulla on täysin oma tyyli joka sopii juurikin miulle. Ihanaa kuitenkin, että luet blogiani vaikka tyylini ei ole samanlainen kuin siulla. Todella paljon kiitoksia ihanasta kommentista! <3

   Poista