Marianne


Inspiration

2015/04/08

Kuvat

Terveiset sängynpohjalta, jälleen kerran. Niinhän siinä pääsi käymään, että sain tuliaisiksi poikaystävältä vielä kuumeen ja kurkkukivun, vaikka ne eivät tuliaistoiveissa olleetkaan. Ilo kuitenkin on, että kouluhommat ovat hyvällä mallilla ja töitäkin tiedossa vasta viikonloppuna, joten uutta stressiä tämä sairastelu ei tuota, ainakaan vielä.

Pinterestin täyteinen päivä jatkuu rennoissa merkeissä teetä juoden. Tässä muutamia Pinterestin inspiroimia ajatuksia.

Hiusten kihartaminen onnistuu jälleen! Lyhyisiinkin hiuksiin saa loihdittua hauskat kuohkeat kiharat, niin minua. Uusi hellävarainen suoristurauta olisi kuitenkin hakusessa. Entinen, teinivuodet nähnyt versio alkaa olla elämänsä päässä. Hyviä vinkkejä?

Kun aurinko alkaa jälleen paistaa, sisustusvimma iskee. Parvekkeenkin pääsee pian laittamaan kuntoon. Olen ihastunut tummiin kontrasteihin, vesiväreihin, Marimekon kesäkankaisiin ja vaaleanpunaisiin kukkiin. Mikä parasta, kohtahan alkaa jo pionikausi!

Ihanaa keskiviikkoa!

Marianne

4 kommenttia:

 1. Teinivuosien takaisesta suoristusraudasta tuli mieleen, että voisitko tehä postituksen siun Teinivuosista? Vanhoja kuvia ja tekstiä muuttumisesta ja kasvamisesta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon ideasta!! Pitää koittaa kuvia kaivella jostain kotoa :D oman kovalevyn jemmasta löytyy vain lukion loppupuolelta asti.

   Poista
 2. GHD:han se ylivoimainen ykkönen on! Nykyään en muulla tee enää kiharoitakaan kun se on vain niin näppärä ja super hyvä :) onhan se hyvä mut tässä asiassa kannattaa panostaa jos haluaa säilyttää hiukset hyvänä! Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oon kanssa miettiny :D Hintahan se aluks vähä kirpasee, mutta pitkällä tähtäimellä se olis kyllä hiusten kannalta hyvä sijoitus :D

   Poista