Marianne


Normcore

2015/04/11


Takki - Kirppis
Pooloneule - Kirppis
Housut - Vila
Kengät - Kirppis
Aurinkolasit - H&M


Pitkittyneen kevätflunssalaisen rento look parissa minuutissa

Ylivoimaisesti tärkein asia on mukavat vaatteet, joista asu koostuu. Mikään ei saa tuntua epämukavalta päällä. Tämä koskee käyttömukavuutta istuvuuden kuin materiaalienkin kannalta, ei saa kiristää, puristaa tai kutittaa. Toki jokainen saa vetäistä pillifarkut päälleen, mikäli ne tarpeeksi mukavat päällä ovat. Kannattaa siis suosia joustavia materiaaleja, mikäli väljät vaatteet eivät ole oma juttu.

Laadukkaat materiaalit luovat ylellistä ja mukavaa tuntua rentoon asuun. Kuvissa esiintyvä valkoinen pooloneule on silkkiä. Ehkä yksi parhaista kirpparilöydöistä vähään aikaan.

Suosi vaatekaappisi kulmakiviä ja luottovaatteita. Innostut sitten kauluspaidoista, suorista housuista tai karvaliiveistä, luota omiin lempivaatteisiisi. Omiini kuuluu väljät porkkanamalliset housut ja erilaiset poolot. 

Mikäli vaatteiden avulla asuun ei tule wau-efektiä, kannattaa jonkinlainen tärkeä yksityiskohta lisätä asuun. Se voi olla aurinkolasit, hattu tai punatut huulet. Älä kuitenkaan luo wau-efektiä korkeilla koroilla. Tasapohjaiset kengät ovat ehdoton valinta. Mitä mukavammat sen paremmat.

Jotta saadaan koko asun stailaus tehtyä parissa minuutissa kannattaa unohtaa suuri laittautuminen. Valmiiksi pörröisiin hiuksiin voi laittaa muutama kiharan etummaisin hiuksiin. Meikin voi jättää kokonaan pois, sillä aurinkolasit riittävät kasvoille. Huonon hiuspäivän voi korvata myös erilaisella päähineellä ja meikin voi tehdä pelkällä ripsivärillä tai huulipunalla. Näin saadaan korostettua yhtä puolta ja muuta ehostusta ei tarvita.

Valmista! Ja ei kun menoksi.

Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti