Marianne


020515

2015/05/02


Uusia tuulia!

Kevään ajan takaraivossani on kummitellut ajatus, että kaipaisin jotain pientä muutosta elämääni. Ei mitään suurta tai mullistaa, vaan jotain pientä ja piristävää. Jotain mitä odottaa ja jotain mistä nauttia, tuulahdus jotain uutta arjen keskelle.

Ja kuinkas kävikään, kaipaamani tuulahdus sattui eteeni aivan vahingossa juuri täydelliseen aikaan. Nimittäin uusi koti! 

Talven ajan olen salaa haaveillut isommasta asunnosta, mutta satunnaisten selailujen jälkeen mieleisiä ei ole tullut vastaan. Rakastan nykyisessä asunnossani isoa parveketta, valoisia ikkunoita, suuria säilytystiloja, kylpyammetta, täydellistä sijaintia ja takapihan puistoa. Rima on siis ollut todella korkealla, koska vuokrankin pitäisi olla kohtuullinen.

Eräänä sunnuntaina sain puhelun tuttavaltani, jota voinkin nyt jälkeen päin kiittää suuresti. Maanantaina kävin näytössä ja muutaman viikon päästä olen muuttamassa muutamaa kerrosta alaspäin pieneen kaksioon. Kyseinen kaksio on täydellinen peilikuva nykyisestä asunnostani yhdellä lisähuoneella ja parvekepinta-alaakin on tuplasti enemmän.

Pieni varoituksen sana siis! Blogi tulee täyttymään aivan varmasi erilaisista inspiraatiokuvista ja suunnitelmista. Mielessä olisi myös kirjoittaa pieni juttusarja "viisi kerrosta alaspäin", jossa kurkattaisiin itse uuteen asuntoon, muuttoon ja tietenkin uuden kodin sisustukseen. Miltäs kuullostaa?

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Ihanaa mikä tuuri sulla kävi asunnon kanssa! Innolla odotan sisutuspostauksia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä todella hyvin! :D Täällä on sellasia sisustussuunnitelmia pinterestit ja muut täynnä, että huhuh!

      Poista