Marianne


070515

2015/05/07


Viisi kerrosta alaspäin OSA 2

Nyt on aika kurkata uuteen asuntoon! Heti ensimmäisten kuvien perusteella on pakko kysyä, kuinka moni tunnistaa asunnon samanlaiseksi kuin nykyisen?

Eteinen on kompakti ja toimiva. Erilainen, ihanan kapea naulakko toimii ja siinä on paikat henkaroitaville sekä ripustettaville takeille. Hyllytasoa löytyy myös kaikelle muulle. Kengille on oma lokeronsa takkien alla. Ja tottakai toimivan eteisen kruunaa iso peili.

Eteiskäytävää eteenpäin ja vasemmalta puolelta löytyy keittiö. Vessan ovi jää noin samoille kohdille oikealle puolelle. Keittiö on pieni, mutta toimiva. Kaappitilaa on ihanan reilusti. Parasta keittiössä on kurkistusaukko olohuoneen puolelle. Näin pieni komerokeittiö tuntuu tilavammalta ja on valoisampi.


Toisen kuvasarjan ensimmäiset kolme kuvaa olohuoneesta ja viimeinen makuuhuoneesta.

Olohuone on täysin samanlainen kun pienessä yksiössäni. Tilaa on sopivasti ja valoa riittämiin. Isoista ikkunoista on näkymä suoraan parvekkeelle sekä ulos. Parvekkeen ovi löytyy oikealta. Käynti makuuhuoneeseen on melkein olohuoneen puolessa välissä. Ainoa miinus on, että makuuhuoneen ovi aukeaa olohuoneeseen päin.

Makuuhuone on pieni, mutta riittävä. Ovelta katsottuna oikean puoleinen seinä on pelkkää kaappitilaa lattiasta kattoon. Vastapäinen seinä on pelkkää ikkunaa olohuoneen tavoin. Makuhuoneesta ei ole käyntiä parvekkeelle, mutta parveke jatkuu myös koko makuuhuoneen pituuden verran.

Tältä siis näyttää tuleva kotini. Valkoista ja valoisaa. 
Mitäs pidätte?

-Marianne

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Melkein joo! Hitusen pieni kaksioksi koska neliöitä on alle 40

   Poista
 2. Ihanan vaalea ja avara:) Ja tila on otettu käytännöllisesti käyttöön ja esim. keittion kaappitila on aika mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja siitä erityisesti olen tykännytkin :) kiitos

   Poista
 3. Ihana! Juuri sellainen mitä itsekin etsin, valoisa, avoin ja simppeli, jossa on kaikki tarvittavat tilat ja elementit. Todella fiksu asunto :). Varmaan aika kova vuokra, jos on siis vuokra-asunto, mutta aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ihastuin tähän heti nähtyäni :) on vuokra-asunto, mutta hinta ei nouse paljoa nykyiseen yksiööni nähden. Loppelepeissä melko halpa kaksio kun katsoo sijaintia ja kuntoa :)

   Poista