Marianne


230515

2015/05/23


Jumpsuit - H&M
Kengät - Seppälä
Kaulakorut - GinaTricot
Korvakorut - Cubus


Kotona on nyt onnellinen uuden kodin asukas. Näiden kuvien hymy kuvaa täydellisesti olotilaani. Istun poikaystävän jättikokoinen paita päällä uudella sohvalla karkkipussi kainalossa ja katson telkkarista euroviisuja. Olen yksin kotona, jalkoja särkee työpäivän jälkeen ja muuttoväsymys painaa vieläkin. Mutta silti, olen todella onnellinen.

Uuden kodin intoilut jatkuvat kuitenkin vasta ensi viikolla, sillä olen lähdössä huomenna Joensuuhun muutaman päivän pikavisiitille. Muutamia kivoja kuvia nappailin kuitenkin uudesta asunnosta ja ne on piakoin tulossa näytille.

-Marianne

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiiin! :)

  - Lack of Colour / Milla K

  VastaaPoista
 2. Parasta näissä kuvissa on varmasti just tuo sun hymy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos :D Samanlainen virne naamalla olenkin ollut siitä asti kun sohva saatiin asuntoon eikä tämä hymyily ota loppuakseen :)

   Poista
 3. Vitsi miten kauniita kuvia! Ton asukokonaisuuden kun sais omaan kaappiinkin..

  Ihana aina kuulla jonkun olevan onnellinen, tekee itellekin hyvän fiiliksen. :) Onnea uuteen kotiin! En malta odottaa kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan yksinkertainen musta jumpsuitti vaan kyseessä, että eiköhän vastaava jostain löydy :D Onni on ihmeellinen asia, se saa kaiken (siis oikeasti kaiken) tuntumaan niin paljon paremmalta. Kiitos, kuvia on tulossa ihan piakoin :D

   Poista
 4. Ihanan värinen kynsilakka! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen näyttää kynsissä aina niin herkulliselta :) kiitos paljon :)

   Poista