Marianne


250515

2015/05/25


Viisi kerrosta alaspäin OSA 6

Kurkistus makuuhuoneeseen

Kuulkaas, nyt on muuto ohi ja kaikki omaisuus sukista sohvaan uudessa kodissa. Muutto menikin todella nopeasti ja suurin osa tavaroista saatiin jo paikalleen muuttopäivänä. Ei siis elämistä muuttolaatikoiden keskellä, ihanaa!

Makuuhuone sai sängyn lisäksi täydennystä melko pian. Poikaystävä toi oman pöytänsä alta pois, sillä myös siellä päässä parisuhdetta on muutto menoillaan. Sängyn päätyseinä jäi kaipaamaan vielä harmaata ryijyä, joka on seinälle menossa lähiviikkojen aikaan. Nyt huone on ehkä hitusen liian valkoinen.


Makuuhuoneen toinen puoli on taas todella valmis. Siis ihan vahingossa. Valkoinen arkku mahtuu juuri sopivasti tuohon väliin olematta liian ahdas. Kaksi putkea huoneessa rajoittaa hieman sopivan senkin löytymistä, mutta tämähän menee näinkin oikein kivasti. Harmaat tyynyt tulivat taas sohvan mukana ja löysivät tiensä makkariin, sillä sohva sai värikkäämmät tyynyt.

Joensuun tuliaisina äiti toi minulle Marimekon sääpäiväkirja taulun. Alkujaan pelkkä pellavakangas on nidottu kehikkoon, josta kiitos kuuluu siskolleni. Taulun lisäksi tuliaisina sain myös pyykkikorin, joka on parin euron löytö kirpparilta.

Melko valmiilta näyttääkin täällä puolella kotia. Kokonaisvaltaisempia kuvia tiedossa sitten lisää kun ryijy on seinälle saatu. 

Miltäs teidän mielestä näyttää?

-Marianne

6 kommenttia:

 1. Onpas ihanan seesteisen ja kodikkaan näköistä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän nopeasti tästä tulikin kodikas :)

   Poista
 2. Ihana koti teillä! Todella näppärän näköinen sisustus :). Olen innolla lukenut jokaisen postauksen mikä on käsitellyt muuttoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos kiitos :D Todella mukava kuulla, muuttopostaukset muuttuu varmaan pikkuhiljaa sisustuspostauksiksi, mutta toivottavasti pysyt mukana :D

   Poista