Marianne


100615

2015/06/10


Perjantaina kävimme syömässä vähän erilaisen lounaan. Erittäin ihana menu ja huikeat maisemat löytyivät Puijon tornista. Kuten eilen asukuvien yhteydessä jo mainitsinkin, kävimme juhlistamassa mennyttä vuotta joka on vierähtänyt uskomattoman nopsaan.

Alkuruuaksi valittiin sienikeittoa, jota pitäisi kyllä kotioloissakin tehdä useammin. Rakastan erilaisia keittoja, etenkin näin kesällä. 

Pääruokana possun niskaa ja porkkanapyrettä papujen kera ja jälkiruuaksi valkosuklainen tyrnijäähdyke. Nälkä lähti ja jokainen annos oli todella herkullinen. Pääruokaa ja jälkiruokaa en olisi ehkä itse tilannut, mutta kokeilu kannattaa. Ehkä opin pikkuhiljaa poistumaan mukavuusalueeltani myös ruuan suhteen. 

Eikös näytäkin herkulliselta?

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Todella herkullisen näköistä ja mitkä maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat olivat kyllä mieleen :) kiitos

   Poista
 2. Puijon tornissa on tosiaan aivan ihanat ruoat! Nuokin näytävät niin hyvältä. Herkullista ja kaunista ruokaa ja vielä upealla näköalalla varustettuna.. :) Ainut miinus ravintolan viihtyisyydestä ja sisustuksesta, jossa oisi hiukan parantamisen varaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana! Moneen kertaan pohdinkin miten kivan paikasta saisi jos sen laittaisi edes osittain uusiksi, hieman vanhahtava meininkin, mutta onneksi se ei vaikuta makuihin tai maisemiin :D

   Poista