Marianne


120615

2015/06/12


Toppi - H&M
Housut - BikBok
Kello - GHW


Oi kesä, voisitko vihdoin tulla luokseni. Säätiedotuksessa sanottiin, että huomenna saattaisit. Jos niin teet, juhlin lämmintä töiden jälkeen croptopin ja jäätelön voimin.

Moni teistä ei usko, mutta istun nyt parvekkeella kuuntelemassa Juha Tapion keikkaa. Tien toisella puolella on erittäin suuri teltta, jonne kokoontuu tulevien päivien aikana suomalaisia artisteja. Kuulemma joku VaakunaPiknik. Tänään pääesiintyjänä Juha Tapio ja huomenna oma suosikkini Haloo Helsinki. Ja minä kuulen nämä keikat ilmaiseksi kotoa käsin. Haloo Helsingin olisin halunnut nähdä, mutta päivälipun 47e on liikaa jopa omasta lempibändistä. 

Huomenna ennen puolta yötä kääriydynkin vilttiin, otan mukaani levyllisen suklaata tai paketillisen jäätelöä ja istahtaudun parvekkeelleni kuuntelemaan. Kesä, ehkä oletkin jo täällä. En vain ole huomannut.

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Ihana kuvauspaikka ja ihana toi toppi! ♥

  Ois tehny itsekin mieli mennä käymään Vaakuna Piknikissä, mutta noi lippujen hinnat... huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! On kyllä melko hintaiset, ainakin yhdelle päivälle.... Onneksi fiilistely onnistuu myös ulkopuolelta :)

   Poista
 2. 47 euroa on nykyään halvimmista päistä. Liput on kesäfestareille siellä 80€/päivä, ihan hullua! Hyvä siis että kuulet kotoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kun festareihin lähtee vertaamaan. Näissä ei taidakaan olla kun pari esiintyjää per päivä, joten ihan festareista ei ole kyse. Mutta onneksi kuulen :D

   Poista