Marianne


140615

2015/06/14Kesäinspiraatio on osittain hukassa. Kuvien kaltaiset vaaleat ja ajattomat asut inspiroi, mutta en osaa yhdistää niitä työpukeutumiseen sitten ollenkaan.

Huomenna alkaa onneksi uusi viikko. Uusi viikko, uudet kujeet, eikös se niin mene?

Ensiviikko on ihanan kiireinen. Ihanan kiireinen siksi, että kaikkea todella kivaa tapahtuu. Töiden lisäksi suuntaan pariksi päiväksi Helsinkiin, Kouvolassa taas palaveerataan syksyllä ilmestyvästä muotiin liittyvästä lehtiliiteestä, juhannuksena lähden katsomaan poikaystävän kisoja. Tiedossa myös grillausta ja laatuaikaa.

Vaikka huomenna onkin maanantai ei anneta sen masentaa. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Mulla sama ongelma, en millään osaa yhdistää/keksiä mitä pukisin päälleni töihin. Oon itse toimistossa töissä, joten vähän virallisempi pukeutuminen on paikallaan, vaikkei meillä oikeastaan pukukoodia ole ollenkaan. Tuntuu ettei mun perinteinen pukeutuminen/oma tyyli, millään taivu toimistoon sopivaksi, ilman että siitä tulee vain tylsä :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä aivan sama! Meidänkin pukeutumisen pitää olla siisti, mutta "pukukoodi" puuttuu. Joitain sääntöjä kuitenkin on, olkapäät ei saisi näkyä, shortseja ei katsota hyvällä ja maha ei saa vilahtaa käsiä nostaessa.

      Poista