Marianne


240615

2015/06/25


Viisi kerrosta alaspäin OSA 10

Kokonaiskurkistus olohuoneen puolelle on vihdoin ja viimein blogissa! Näistä kuvista puuttuu vielä valaisimet, mutta ne on onneksi saatu jo kattoon. 

Pientä somistusta kotona on tehty. Taulut vaihtoivat paikkaansa viime viikolla. Sääpäiväkirja-taulu tunnearvoineen pääsi paraatipaikalle olohuoneeseen ja itsemaalattu taulupari jakautui tv-tasolle ja makkariin.

Olkkariin on tulossa pikkumuutoksia tulevaisuudessa. Tulevaisuudessa, ei kuitenkaan vielä. Vanhat tuolit ovat (ihme ja kumma) kestäneet näinkin pitkälle. Uusista haaveilen, mutta kiire ei vielä ole. Tiedän kuitenkin mitkä tulen ostamaan. 

Sohvan edessä oleva matto on vanha räsymatto kotikotoa. Äiti toi sen alunperin parvekematoksi. Sopii kuitenkin niin ihanasti olohuoneenkin puolelle, tuo tiettyä rentoutta huoneeseen.

Mitäs pidätte?

-Marianne

6 kommenttia:

 1. Itse en kyllä pidä, mutta tämä on sinun tyylisi :-) minulle pitää olla enemmän samankaltaisuutta mm värit ja kalusteet, ei näin sekasikiötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni koti ja vanhat kalusteet, kaikki ei millään voi sopia heti yhteen kun opiskelijabudjetilla ollaan vielä laitettu. Koti on kuitenkin omaan mieleen ja se riittää :D Värien puolesta olin ennen todella minimalistinen, mutta se alkoi tuntua liian kliiniseltä. Tällä hetkellä värikäs koti tuntuu kodikkaammalta ja jokaisella tavaralla on tarinnansa, ulkonäkö ei aina ratkaise :)

   Poista
 2. Oi niin valoisan näköinen koti! Kivasti piristää tuo keltainen sisustuksessa muutoin hillittyjä värejä :). Upeat taulut olet kyllä maalannut, sopii hyvin yksittäinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisuus on kyllä ehdoton plussa tässä asunnossa. Entisen valkoisen kodin jäljiltä kaipaan värejä ja tektuuria, keltainen ja sininen ehdottomat lempparit :D Kiitos!

   Poista
 3. Itse tykkään paljon! Mukava nähdä, että joku uskaltaa käyttää omaa makuaan, eikä kaikki ole vain valkoista pörrömatolla ja yhden seinän korostetapetilla...

  VastaaPoista