Marianne


110715

2015/07/11


Yksityisyys ja henkilökohtaiset jutut, raotetaampas sitäkin puolta välillä.

Eilinen päivä oli extemporea parhaimmillaan. Juurikin sellaista kesäistä, hauskaa ja täysin suunnittelematonta. Aamupäivän ohjelma oli kylläkin suunniteltu, heti aamusta käytiin kirjoittamassa vuokrasoppari ja elokuussa meitä asuukin täällä kaksi. Ja voi kuinka tietäisittekin mitä väittelyitä ollaan käyty mustien huonekalujen suhteen.

Muuton kunniaksi aamupalana tarjoiltiin suklaakakkua, jonka jälkeen nukahdimme vahingossa sohvalle. Herättyämme tuli idea Korkeasaaren reissusta. Eväät kasaan ja menoksi.


Korkeasaari on täältä Kouvolasta käsin sopivan road tripin päässä, autossa saa fiilistellä musiikkia ja höpötellä niitä näitä matkan kestämättä ikuisuutta. Kolmesta kuuteen kiertelimme innoissamme, söimme eväät kalliolla ja fiilisteltiin ihan hyvää säätä. Ihastelimme kissoja enemmän kuin muita eläimiä yhteensä.

Saari kierretty ja muistikortti täynnä, aika lähteä kotiin. Tai niin oli alustava suunnitelma.

Pysähdyttiin Itiksessä  pikapika shoppailujen verran ja kevyesti alle tuntiin selvittiin. Kohteena pääosin Zara, josta löytyikin mokkajäljitelmäiset housut ja kaksi toppia, alesta opiskelijan onneksi.

Kotimatkalla pelasimme biisien tunnistusta ja poimimme mäkkäristä vähän iltapalaa. Mahtava päivä!

-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti