Marianne


150715

2015/07/15Ilosaarirock tulee! Lähipäivinä pitää pakata laukut valmiiksi, jotta perjantaina ehdin juosta työvuorosta suoraan kodin kautta junaan. Pakkaminen on ikuisuusprojekti. Mistä tiedän mitä haluan pukea päälleni parin päivän päästä? Vaikka jemmassa olisi todella hyvä asu, mutta ei oikeaa fiilistä, asu ei vain toimi.

Olen yrittänyt helpottaa projektia siivoammalla vaatekaapin ja selaamalla inspiraatiokuvia. Koen inspiroituvani parhaiten värikkäistä street style kuvista. Näin kesällä väriä saakin olla. Miultahan löytyykin jo täydellinen festarimekko, jonka haluaisin päälleni laittaa, mutta säät eivät näytä kovin suosiollisilta. Tämäkin vaikeuttaa pakkausprosessia.

Pinterestiä kovasti selanneena tekisi mieli pakata laukkuun kunnon printti- tai väriöverit. Festareilla saa onneksi pukeutua aina hieman yli, joten jotain erilaista haluaisin. Toinen mahdollinen asusuunnitelma olisi löysät shortsit ja pooloneule, näiden kaveriksi kävisikin oikein kivasti sininen sadetakkini, jolla on ehdottomasti paikka laukussani. Ja sitten on kerrospukeutuminen, joka on aina hyvä vaihtoehto.

Kriiseily jatkukoot huomenna.

-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti