Marianne


260715

2015/07/26


Laukut on jälleen pakattu ja huomenna myöhään töiden jälkeen suuntana on taas Joensuu. Ilta ja yö menee autossa, mutta kesällähän reissaaminen on mukavaa. Mikä parasta miulla alkaa viikon mittainen loma! Mutta sitten kääntöpuolena joudun kertomaaa, että menen Joensuuhun töihin, joten suuremmat lomasuunnitelmat sikseen.

Kotona minua onneksi odottaa tämä valkoinen karvapallo. Pidemmän aikaa blogia seuraanneet tunnistavatkin varmaan kissani Neeran, joka jäi Kouvolaan muuttaessani kotikotiin Joensuuhun kiusaamaan koiraamme Hessua ja toista kissaamme Taavia.

Eläinrakkaana kuvailen melko paljon aina kotiin päästyäni. Nämä kuvat otettu viimeisimmällä Joensuu visiitillä. Voin myös paljastaa, että kuvia siskoni ihanasta koiran pennusta tulossa piakoin.

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Teetkö joskus sellaisen postaus sarjan jossa esittelet vuosi kerrallaan miten sun pukeutumis tyyli on muuttunnut? Tai vaikka pelkän yhden postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseistä postausta voisi kyllä harkita :) Tällä hetkellä miun pitäisi vaan päästä käsiksi vanhoihin kuviin, jotka on unohtunut kotikotiin ulkoselle kovalevylle :)

   Poista
 2. Apua laita runsaasti kuvia näistä koirista ja kisoista. Olen välillä näitä tälläisiä postauksia kaivannut. Oletko tehnyt postausta missä olet esitellyt lemmikit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus blogini alkuaikoina taisin tehdä, joten jostain tuolta vuosien syövereistä pitäsi sellainen postaus löytyä :)

   Poista