Marianne


290715

2015/07/29


Bleiseri - H&M
Nahkahousut - Kirppis
Toppi - Vila
Kengät - Vagabond
Korvakorut - GinaTricot
Kello - GHW


En ole koskaan ollut kovin suuri bleiserifani. Tai no, jossain lukion aikaan minullakin oli vaihe kun bleiserit ja kauluspaidat oli aika jees, mutta se ei ollut pitkä eikä huomattava. Omistan kaksi täydellistä bleiseriä, beigen ja mustan, ne riittää.

Satunnaisesti kaipaan kuitenkin työpukeutumiseen hitusen ryhtiä ja löysin juuri minun tyylisen bleiserin, jota voisin myös kimonoksi kutsua. Bleiseri tai kimono, tämä on hyvä ja vain se on tärkeintä.

-Marianne

6 kommenttia:

 1. Kivat nahkikset ja ihonmyötäiset, onko noi viskoosikangasta vai ihan aitoa nahkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on vähän semmoset legginsimäiset nahkahousut, ihan tekonahkaa vain :)

   Poista
 2. Ok.Tekonahkaa on muovipintaisena ja sitten kankaisena (josta menee ilma läpi); Kumpaa nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangaspintaista nämä ovat, kauttaaltaan joustavat ja nahkamainen kiilto pinnassa. Näissä ei lappuja jäljellä kun on kirpparilta, mutta miulta löytyy hyvin vastaavat, materiaalit suunnilleen sama (viskoosi, nylon,elastaani)
   http://vila.com/vila/pants/vicommit-rw-new-coated-noos/14036194,fi_FI,pd.html?dwvar_14036194_colorPattern=14036194_Black

   Poista
 3. Kivat on nuo toisetkin. Äkkiseltään näyttää kivan kumimaisilta. Oletko koskaan pitänyt pu-pinnalla olevia tekonahkiksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden Vilan housujen jälkeen en ole muita nahkiksen tyyppisiä katsellut, oon niin ihastunu niihin kun ovat niin mukavat päällä :) Eli en olen kokeillut

   Poista