Marianne


080815

2015/08/08Tekisi mieli pahoitella blogihiljaisuutta kaiken kiireen keskellä. Kiire on kuitenkin itse järjestettyä, enkä sitä ollenkaan kadu. Välillä on kiva kun on sata rautaa tulessa, vaikka onhan se hieman väsyttävää.

Elokuu alkoi Kuninkuusraveista, jossa vietin pitkän viikonlopun lyhyillä unilla ja syömättä, ihan vain kiireen takia. Viikonlopun vitsiksi muodostuikin, että jos joku ehtii töissä syödä, hänellä ei ole tarpeeksi töitä.


Tämän viikon olen ollut töissä ja hoitanut samalla Kouvolan Sanomiin tulevaa muotiliitettä tuli perseen alla. Kivaa, mutta jokseenkin uuvuttavaa. Maanantai meni matkustamiseen, tiistai töihin. Keskiviikkona etsittiin kuvausvaatteita ja juostiin ympäri Kouvolaa koko päivä kun taas torstaina raahauduin väsyneenä töihin.

Ja eilinen, aivan uskomaton päivä! Kuvattiin liitteeseen stailausjuttua aamusta iltaan. Kaksi mallia ja kahdeksan eri kokonaisuutta. Kamera lauloi ja koneella odottaa pari tuhatta kuvaa. Kuvia tulee heti blogiin kun liite on julkaistu. Malttakaahan ensi kuun puolelle.

Vaikka kiirettä piisaa ja kalenteri pursuaa menoja, saan tehdä asioita jotka tunnen omakseni. Poikaystäväni meni varamaan meille vielä yhteistä aikaa ja alkuviikosta ollaankin lähdössä minilomalle Tukholmaan.

Elokuu, olet hektinen, mutta samalla opettavainen.

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Oi miten kauniit kuvat! Vielä extraplussaa se, että nää on partsilta tai siis ettei vaan perus rannalta tms niinku yleensä auringonlaskukuvat on :D Haluaisin ite kans jotkut kuvat, joissa vois vähän leikitellä ikkunoilla tms..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Nämä kuvat juurikin napattu partsilta ja makkarista :)

      Poista